Sök
Förfrågan
Sök

Hur lastar jag av plåten från lastbilen?

Jag undrar om lastbilen som levererar plåten har en kran och kan lossa materialet åt mig?

Svar

De leveranser som vi bokar sker om inget annat överenskommes med lastbil utan kran, enligt fraktvillkoret LOK (Levererat Olossat Köparen). Det innebär att det är du som kund som ansvarar för att lossningen sker på ett tryggt och säkert sätt och att det sker i samband med att lastbilen ankommer.

Saknar du möjlighet att lyfta av plåten på egen hand går det bra att beställa frakt med kranbil, enligt fraktvillkoret LLK (Levererat Lossat Köparen). I det fallet övergår ansvaret för varorna till dig som köpare först efter att materialet är lossat Tala med din säljare vad detta leveransvillkor kostar i tillägg för just din beställning.

Lossningsinstruktion

Vi har tagit fram en lossningsinstruktion som kan underlätta för dig som kund att lossa materialet på ett tryggt ock säkert sätt. Att följa råden i denna instruktion överför dock inte ansvaret för eventuella skador på gods eller transportfordon som kan uppståvid lossningen, till Borga. Använd alltid sunt förnuft och sätt säkerheten i första rummet!

LOSSNINGSINSTRUKTION

Var detta till hjälp?

Övriga länkar

Relaterade frågor

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...

Avvikande öppettider under semesterperioden

Vecka 29, 30 och 31 (15 juli – 5 augusti) håller vår komponent- och hallförsäljning, varuutlämning samt produktion semesterstängt.
Det innebär förändrade öppettider och det finns en deadline för att hinna få din plåt i tid. Läs mer under kontakta oss.