Sök
Förfrågan
  • Truss | Borga

Borgas innovativa fackverksram skapar nya möjligheter

Borgas unika fackverksram utgör en lösning som kan möta alla de funktionella krav som ställs på moderna lager, industri- och affärsbyggnader.

Borgas fackverksram har alla de traditionella fördelarna, den tillåter stora spännvidder och skapar flexibilitet vad gäller dragning av installationer under tak. Montage av fackverksramen kan ske på byggarbetsplatsen eller i vår fabrik, det som blir mest ekonomiskt i varje enskilt projekt bestämmer.

Konstruktionen av vår egen fackverksram bygger på det bästa från två världar. Takstolarnas över- och underliggare görs av varmvalsat, lackerat stål. Strävorna tillverkas i huvudsak av galvaniserade lättbalksprofiler. Pelarna tillverkas även de av lackerat varmvalsat stål. Den innovativa konstruktionen är stark, lätt och vacker på samma gång.

Ett fackverk som skapar nya möjligheter

Med vår fackverksram erbjuder vi ekonomiska hallbyggnader som lever upp till fler funktionella krav inom ännu fler användningsområden. Tillsammans med våra svetsade stålramar, ger det oss en oöverträffad bredd av tillgängliga ramkonstruktioner. För dig som enskild kund innebär det att Borga har fler möjligheter att utforma den optimala byggnaden efter just dina behov!

Vårt fackverk lämpar sig för hallar då en eller fler av följande krav finns:

  • Stor spännvidd
  • Låg taklutning eftersträvas
  • Raka pelare är ett måste
  • Flexibilitet avseende installationer exempelvis ventilationsrör
  • Det finns brandkrav som gynnar valet av varmvalsade pelare

I vår egen produktionsanläggning har vi möjlighet att utforma vår fackverksram med en fast- alternativt ledad infästning i takfot allt för att optimera din hall efter dina förutsättningar och behov. Våra säljare leder dig genom detta beslut för att hitta den bästa totalkalkylen för just din byggnation.

Ytskikt med högt korrosionsmotstånd och lång livslängd

Vi lackerar det varmvalsade stålet i våra fackverksramar med ett tåligt färgsystem som är utvecklat i samarbete mellan Borga och Hempel®, en av de ledande färgleverantörerna till industrin. Färgen är slitstarkt och har en mycket reptålig yta och det innebär ett mindre behov av bättringsmålning och därmed ett snabbare montage. Ytskiktet har en hög finish och ger ett långvarigt skydd i korrosiva miljöer. Läs mer om korrosivitetsklasserna här.

Relaterade dokument
  • Borga Kulörprogram
{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...