BORGA
Sök

Kvalitetsplåt och byggtillbehör med snabb leverans

Borga tillverkar och säljer plåt och byggtillbehör för kompletta tak och väggar direkt till slutkund och byggare. Plåten producerar vi på bara hela 5 arbetsdagar i måttanpassade längder! Plåt och beslag kommer från egen tillverkning, och resten är noggrant utvalt från erkända leverantörer.BORGA SE | sheet layer

Produkterna i Borga-sortimentet präglas av hög kvalitet, lång livslängd och stor valfrihet. För oss är det viktigt att leverera hållbara produkter som tillför ett tydligt mervärde i varje byggprojekt. Vissa gånger är det fokus på funktion, andra gånger på det man kan se och ta på. Oftast är det fokus på flera delar.

Ytskikt av plåt håller i längden

Borga har mer än 45 års erfarenhet av att valsa plåtprofiler. Vi är helt enkelt proffs på plåt och vi vet vilka tekniska förutsättningar som gäller, och vilken kvalitet som krävs för hållbara väggar och tak.

Slitstark produkt

Plåtens beläggning är uppbyggd i flera lager och avslutas med ett slitstarkt polyesterskikt som garanterar lång livslängd på yta och kulör. Färgsystemet är väl beprövat och skyddar mot korrosion.

När du köper plåt och material från oss kan du vara säker på att du gör en bra affär. Eftersom vi tillverkar plåten själva finns inga mellanhänder som skär emellan, och vi kan dessutom lämna generösa garantier. Dessutom, när du väljer plåt som ytskikt, får du en lösning med lång hållbarhet, har låg underhållsbehov och är både ekonomisk och återvinningsbar!

Takplåtprofiler   Väggplåtprofiler  tillbehör till kompletta tak och väggar

Kompletta materialsatser med eller utan arbete

Borgas sortiment består av alla viktiga produkter som behövs för att bygga och renovera tak och väggar på en befintlig byggnad, isolerade som oisolerade konstruktioner. Dessutom kan vi erbjuda montage vilket innebär att du kan köpa både material och arbete av Borga när du ska renovera din fastighet. Genom att tillverka egna produkter själva kan vi garantera snabba leveranser av kompletta materialsatser.

Här är de främsta fördelarna med att välja Borga som materialleverantör:

 • Måttanpassade plåtlängder, upp till 12 meter
 • Kompletta materialsatser för hela montaget
 • Snabba leveranser tack vare egen tillverkning
 • Vi hjälper dig att räkna ut ditt materialbehov
 • Samma höga kvalitet som i våra egna hallar
 • Ekonomisk totallösning

Bli återförsäljare

Bli del av vårt växande återförsäljarnätverk. Vi förser bygghandlare med kompletta materialsatser med leverans direkt till byggplatsen. Vår styrka är den snabba produktionen av måttanpassad takplåt och att materialet kommer i en leverans. Allt till nytta för både slutkund och återförsäljare. Att vi dessutom ligger rätt i pris, gör Borga till en stark partner vid många byggobjekt.

Exempel på kundrenoveringar

Magnus Öst

Magnus Öst

Säljledare: Plåt och byggtillbehör

 • Önskas materialoffert, med eller utan arbete?

  Svara på några korta frågor om ditt behov så kontaktar vi dig så snart vi kan.

  Skicka förfrågan!

 • Frakt- och leveransvillkor

  För materialleveranser av plåt och byggtillbehör hittar du här.

 • Följ våra nya byggprojekt på Borga Sverige!

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...