BORGA

Sök

  • Byggtillbehör och komponenter | BORGA

Byggtillbehör för proffs

Borga är mer än kompletta stålhallar för olika behov. Vi säljer även plåt och byggtillbehör för kompletta tak och väggar direkt till slutkunder och byggare. Plåt och beslag kommer från egen tillverkning, och resten är noggrant utvalt från erkända leverantörer.

På Borga tycker vi om att bygga, oavsett om det är en komplett stålhall eller en del av en byggnad. Borgas sortiment består av alla viktiga produkter som behövs för att bygga och renovera tak och väggar på en befintlig byggnad. Genom att tillverka egna produkter själva kan vi garantera snabba leveranser av kompletta materialsatser.

Byggtillbehör av hög kvalitet

Produkterna i Borgas sortiment präglas av hög kvalitet, lång livslängd och stor valfrihet. För oss är det viktigt att leverera hållbara produkter som tillför ett tydligt mervärde i varje byggprojekt. Vissa gånger är det fokus på funktion, andra gånger på det man kan se och ta på. Oftast är det fokus på flera delar.

Bli återförsäljare!

Bli del av vårt växande återförsäljarnätverk. Vi förser bygghandlare med kompletta materialsatser med leverans direkt till byggplatsen. Vår styrka är den snabba produktionen av måttanpassad takplåt och att materialet kommer i en leverans. Allt till nytta för både slutkund och återförsäljare. Att vi dessutom ligger rätt i pris, gör Borga till en stark partner vid många byggobjekt.

Ingen sida hittad för "{{query}}", försök med annat sökord
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...