Sök
Förfrågan

Hallar för hästsport

På Borga förstår vi hästsport och det är nog därför som våra ridhus har blivit så populära. Vi är välkända för våra genomtänkta ridhallar och stallar, och vi vet att endast det bästa är gott nog, när det handlar om ridning och uppstallning.

Få en offert gratis
Johan Paulsson
Upplev vår smidiga process att bygga ridhus och stallar med oss som partner. Jag är expert på ridhusbyggnation och kan ge dig goda råd och svar på det du funderar över oavsett om det gäller teknik, byggprocessen eller annat relaterat till dina byggplaner.

För oss är pålitliga hallar för hästsport ett måste

Borga kommer från Sveriges häst-tätaste region. Här är de flesta människor intresserade av antingen ridning eller trav, och många äger dessutom egna hästar eller tränar andras. Så att bygga pålitliga hallar för hästsport är helt enkelt ett måste.

Vi har mer än 45 års erfarenhet och har hundratals nöjda kunder och har massor av referensbyggnader av varierade slag att visa upp – allt från det enklaste till lyxiga och påkostade lösningar. Vi erbjuder stora möjligheter till kundanpassningar, så att du och dina hästar alltid får det du önskar och behöver.

Att bygga med Borga är bekymmersfritt. Våra lösningsorienterade säljare och projektledare leder dig från idé till färdig byggnad, just som du vill ha det.

Bygg bekymmersfritt med Borga

Vanliga hallar inom ridsporten

Ridhallar, ridhus och häststallar

Beroende på vilken disciplin inom hästsporten man utövar, i vilken omfattning och var man bor i landet ser behovet och önskemålen gällande funktion och utseende olika ut för en blivande hallbyggare.

Vi har förverkligat många ridhusdrömmar och några av de har vi lagt upp på vår referenssida.

Se våra referenser på ridhus och stall

Våra anläggningar med hästverksamhet

Välj rätt typ av anläggning för ditt behov

Jens Nordström
Nyfiken på vad vi kan hjälpa till med vid en investering av ett ridhus. Vi finns här för att ge dig goda råd och svar på det du funderar över oavsett om det gäller teknik, byggprocessen eller annat relaterat till dina byggplaner.

Bygg ett ridhus som passar in i din gårdsmiljö

Många önskar att deras ridhus ska passa in i den befintliga gårdsmiljön och därför har vi ett stort antal val av färger till vägg och tak för olika material.

Inne i ridhuset så kan man kan välja att ha en avvikande färg på stommen som ett designelement.

Läs mer i vår broschyrBorga Kulörprogram

Läs mer i Kulörbroschyren

INSTALLERA SOLCELLER NÄR DU KÖPER DIN STÅLHALL

Vi erbjuder installation av solceller i samband med köp av stålhall eller vid renovering av tak. Vi ser till att allt sker smidigt och effektivt, från den första konsultationen till färdig installation!

Det är det vi på Borga kallar bekymmersfri byggnation.

Med solceller i leveransen av din hall kan vi dra nytta av en gemensam projektering, genomtänkta tekniska lösningar och en samordnad arbetsplatsetablering. Det gör att du får en installation som är hållbar i ordets rätta bemärkelse.

Solceller - Ett klokt val!

Borgas byggprocess för en kostnadseffektiv byggnation av din ridhall

Vi har kontroll på hela byggkedjan vilket gör att vi kan garantera rätt kvalitet till ett pris som håller i slutändan och en enkel och hanterbar byggprocess.

Borgas byggprocess i 7 steg  från specifikation, konstruktion, produktion och montage till besiktad byggnad är enkel i sin utformning, ställer höga krav på oss som tillverkare och byggare. Vår kontroll på hela kedjan gör att vi kan erbjuda en byggprocess som är enkel och hanterlig för dig som kund och byggherre.

Se filmen om hur det är att bygga stålhall med Borga, så förstår du!

Se filmen om vår byggprocess i 7 steg

Hästanläggningar - En guide

Svenska Ridsportförbundet har försökt samla alla frågeställningar som den som ska driva anläggningen bör tänka på innan man startar bygget. Att tänka till före kan spara mycket pengar och besvär.
Att planera långsiktigt ger bästa förutsättningar för en välfungerande anläggning och välfungerande verksamhet oavsett om det är ridskola-, tränings- eller tävlingsanläggning.

Läs mer i guiden från Svenska Ridsportsförbundet.

Guide till Svenska Ridsportsförbundets Guide

Möt oss på mässor och event

En viktig del av vår vardag är att möta våra befintliga och presumtiva kunder ute på mässor och event.

Passa på att träffa våra härliga rådgivande säljare för att få tips och råd inför din ridhusbyggnation.

Vi ses väl på våra mässor?

 

Förfrågan hallbyggnation

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...

Avvikande öppettider under midsommar och semesterperioden

Från kl 12.00 dagen innan midsommar samt midsommarafton håller Borga stängt.

Vecka 29, 30 och 31 (15 juli – 5 augusti) håller vår komponent- och hallförsäljning, varuutlämning samt produktion semesterstängt.
Det innebär förändrade öppettider och det finns en deadline för att hinna få din plåt i tid. Läs mer under kontakta oss.