Sök

Hallar för hästsport

På borga förstår vi hästsport och det är nog därför som våra ridhus har blivit så populära. Vi är välkända för våra genomtänkta ridhallar och stallar, och vi vet att endast det bästa gott nog, när det handlar om ridning och uppstallning.

Tala med våra rådgivare

Vi är experter på hallbyggnation och kan ge dig goda råd och svar på det du funderar över om dina byggplaner, oavsett om det gäller teknik eller  byggprocessen. Vi fäster därför alltid stor vikt vid att förstå dina behov, krav och  din målbild. Och tänk på att ju tidigare våra rådgivare kommer in i din beslutsprocess, desto bättre och mer ekonomisk kommer din färdigställda byggnad att bli.

VÄLJ DIN KONTAKTPERSON HÄR!

Läs gärna vår Ridhusbroschyr!

För oss är pålitliga hallar för hästsport ett måste

Borga kommer från Sveriges häst-tätaste region. Här är de flesta människor intresserade av antingen ridning eller trav, och många äger dessutom egna hästar eller tränar andras. Så att bygga pålitliga hallar för hästsport är helt enkelt ett måste.

Borga är den ledande ridhusbyggaren i Sverige och har mer än 45 års erfarenhet. Vi har hundratals nöjda kunder och har massor av referensbyggnader av varierade slag att visa upp – allt från det enklaste till lyxiga och påkostade lösningar. Vi erbjuder stora möjligheter till kundanpassningar, så att du och dina hästar alltid får det du önskar och behöver.

Att bygga med Borga är bekymmersfritt. Våra lösningsorienterade säljare och projektledare leder dig från idé till färdig byggnad, just som du vill ha det.

Borga Kulörbroschyr

 

Många val av färger till ditt ridhus

Många önskar att deras ridhus ska passa in i den befintliga gårdsmiljön och därför har vi ett stort antal val av färger till vägg och tak för olika material.
Inne i ridhuset så kan man kan välja att ha en avvikande färg på stommen som ett designelement.

Läs mer i vår broschyr – Borga Kulörprogram

Få mer inspiration om olika färgval på vår referenssida.

 

 

Annette, Råbäcks Egendom - Nöjd kund | BORGA
– Samarbetet med Borga har varit mycket bra under hela processen. Förutom byggnation förstår de sig på hästar och kunde möta våra behov.

– Projektledaren har varit lyhörd för mina önskemål och byggnationen gick snabbt och enkelt – från första leveransen till att ridhuset monterades och färdigställdes.

Annette – Råbäcks Egendom | ★ Info


Möt oss på mässor och event

En viktig del av vår vardag är att möta våra befintliga och presumtiva kunder ute på mässor och event.

Aktuella mässor under året

Hästanläggningar – En guide

Svenska Ridsportförbundet har försökt samla alla frågeställningar som den som ska driva anläggningen bör tänka på innan man startar bygget. Att tänka till före kan spara mycket pengar och besvär. Att planera långsiktigt ger bästa förutsättningar för en välfungerande anläggning och välfungerande verksamhet oavsett om det är ridskola-, tränings- eller tävlingsanläggning.

2020 Svenska Ridsportsförbundet Guide Hastanlaggning

  • Quick & Easy-hallen för dig med häst!

    Ridhus Quick & Easy är ett erbjudande med färdigpaketerade standardhallar för dig som önskar en bra och enkel byggnad med snabb leverans till lågt pris!

    LÄS MER!

  • Tillvalslösningar för hallar

    Vi erbjuder gott om tillvalslösningar så att vi kan skräddarsy en lösning som passar just dina behov och drömmar!

    tillvalslösningar

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...