BORGA
Sök
  • Indrottshall | BORGA

Sporthallar för alla idrotter

Borga tycker om sport och ett aktivt liv med mycket rörelse. Vi märker att sport är viktigt för de flesta av våra kunder, genom att man utövar idrott eller är med i idrottsrörelsen på annat sätt. Borga bygger sporthallar och idrottshallar för olika idrotter och lagsporter. Faktum är att vårt byggsystem är exceptionellt väl lämpat för jobbet.
borga_steel_buildings_sport_arena

Ett system som gjort för att bygga idrottshallar

På Borga hyllar vi alla former av sport och ser till att du får betydligt mer än tak över huvudet. Vi gör det genom att erbjuda ändamålsenliga och funktionella sporthallar för en mängd inomhusaktiviteter. Borga har erfarenheten som krävs för att bygga en sporthall för fotboll, handboll, tennis, gymnastik eller andra aktiviteter. Vi kan bygga idrottshallar och bollhallar för kommuner som föreningar. Det spelar ingen roll för oss. Huvudsaken är att du kan vara säker på att Borga har rätt lösning för dig.

Totalentreprenad, generalentreprenad | BORGA

Nyckelfärdiga byggnader med trygga totalentreprenader

En kunnig projekteringsfirma med mer än 10 000 genomförda byggnationer, det är vad du får när du väljer att bygga nyckelfärdig helhetslöning med Borga som generalentreprenör.

Läs mer

Ingen sida hittad för "{{query}}", försök med annat sökord
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...