BORGA
Sök

Ventiler för plåttak

Ventilationshuv för takpanneplåt  

Luftningsventilen används för frånlufts- eller avloppsventilation eller för att ventilera utrymmet direkt under taket. Borgas ventilationshuv är en komplett och integrerad lösning. Den är designad för att smälta in i taket på ett snyggt och enhetligt sätt. Huven är integrerad i en  böjbar bottenplatta för att passa alla Borgas takprofiler

Den genomtänkta utformningen tillåter en god avledning av regnvatten. För att undvika kondens på rörets insida kan ventilen köpas i isolerat utförande. En vertikal rörstos sträcker sig 95 mm under profilen för anslutning till ventilationsröret.

Specifikation:

  • Till takvinkel 15 – 45 °
  • Anslutning ø 110 mm
  • Utföranden: Isolerad eller oisolerad

 


 

Gummistosar för tätning av takplåtsgenomföringar

Borga_building_components_flashing_1Den snabbaste och mest ekonomiska lösningen för att täta runt runda plåtgenomföringar får du med Borgas gummistosar. De är mycket flexibla och passar alla takprofiler, oavsett lutning.

Gummistosarna tål expansion, krympning och rörvibrationer och kan användas till alla typer av rör, stål, koppar och pvc.

De är tillverkade av ett EPDM-gummi som är väder- och UV-beständigt. Temperaturområde -65° till +250° C. Basen är av aluminium och formas lätt med hjälp av sin runda form, samt sluter tätt mot alla sorters tak.

Gummistosarna finns i olika dimensioner som täcker rördiametrar från 6 till 483 mm.

Finns i grått och svart.

Ingen sida hittad för "{{query}}", försök med annat sökord
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...