Sök
Förfrågan

Mjölkstall från Borga - Ett kostall med djur, miljö och ekonomi i centrum

Att bygga mjölkstall kan vara ett lantbruks största investering under en hel generation. För vissa mjölkproducenter är det ett led i en återkommande utveckling av företaget. Med oss kan du räkna med hög leveranssäkerhet, möjligheter att skräddarsy helt och en byggnad som håller för att användas i ditt lantbruk under lång tid framöver. Tillsammans tar vi ditt nya mjölkstall från planering till montage. Allt för en byggnad som väger in sambanden mellan djur- och arbetsmiljö, kvalitet och produktivitet.

Få en offert gratis
Kristoffer Sjöstedt
Jag är expert på hallbyggnation för lantbruket och kan ge dig goda råd och svar på det du funderar över oavsett om det gäller teknik, byggprocessen eller annat relaterat till dina byggplaner.

Vår byggprocess – från ritning till ditt färdiga mjölkstall

En mjölkbonde sitter sällan och rullar tummarna. Därför ser vi till att bygget av ditt mjölkstall stör ditt arbete på gården så lite som möjligt. 

Du kan alltid räkna med hög leveranssäkerhet från vår del av projektet. Inte minst tack vare att vi har egen produktion och egna montörer.

Bekymmersfri byggnation

Du väljer själv byggform

Du kan bygga mjölkstall med totalentreprenad eller delad entreprenad:

  • Delad entreprenad: Du är byggherre och leder projektet. Borga blir en underleverantör. Delad entreprenad passar dig som vill och har möjlighet att upphandla och projektleda på egen hand.
  • Totalentreprenad: Borga leder projekteringen och samordningen av bygget. Totalentreprenad passar dig som vill få största möjliga avlastning för att kunna fokusera på din verksamhet.
Läs mer i Entreprenadskolan

Förfrågan hallbyggnation

Vi finns här för att ge tips och råd när det gäller teknik, byggprocessen eller annat relaterat till dina framtida byggplaner.

Tveka inte att ta kontakt med våra rådgivande hallsäljare.

Djurstallar för nöt | BORGA

Vi finns här för att ge tips och råd när det gäller teknik, byggprocessen eller annat relaterat till dina framtida byggplaner.

Tveka inte att ta kontakt med våra rådgivande hallsäljare.

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...