BORGA
Sök

Mjölkstall med djur, miljö och ekonomi i centrum

Investering i att bygga mjölkstall eller kostall kan vara generationens största satsning. För vissa mjölkproducenter är det ett led i en återkommande utveckling av företaget.

Att bygga mjölkstall innebär att du fattar beslut som kommer att påverka dig, din personal och ditt företag under en lång tid. Att planera det nya mjölkstallet är en mycket viktig fas i byggprocessen. Det gäller att finna en utformning av det nya kostallet som väger in sambanden mellan djur- och arbetsmiljö, kvalitet och produktivitet.

Vi har byggt 100-tals mjölkstallar

Att kalla Borgas djurstallsäljare för experter på mjölkstall är ingen överdrift. Vi har lång erfarenhet och djup kunskap inom området, och dessutom täta samarbeten med branschens bästa leverantörer av utrustning och inredning.

Oavsett besättningsstorlek, konventionell- eller ekologisk produktion, isolerad eller oisolerad byggnad, manuell eller automatisk mjölkning, så har Borga en lösning för din produktion. Vi bistår dig dessutom gärna när det gäller myndighetskontakter och liknande vid din förprövning.

Du kan läsa mer om förprövningar på Jordbruksverkets webbplats.

Ingen sida hittad för "{{query}}", försök med annat sökord
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...