BORGA
Sök

Kontorsbyggnader med lager för små och mellanstora företag

Att uttrycka kvalitet och image är viktigt för den byggnad som du driver din verksamhet i. Kontorsbyggnader med lager måste också vara mångsidiga. Det gör Borga till det givna förstahandsvalet. Med oss får du som företagare en skräddarsydd helhetslösning med alla fördelar av en prefabricerad hall.

En kontorsbyggnad med lager ska ofta rymma verksamheter med olika funktionella behov. Dessa behov ställer olika krav på byggnadens konstruktion. Vår långa erfarenhet av projektering och vårt omfattande ramprogram möjliggör skräddarsydda hallar där olika delar av byggnaden kan optimeras för olika syften. Med vårt standardiserade byggsystem kan vi enkelt skapa lämpliga utrymmen för varmt som kallt lager, verkstäder, garage, kontor eller entréytor – i samma byggnad.

Självklart kan vi också utforma din byggnad med fasader i olika ytskikt, färger och dekorelement, i enlighet med ditt företags profil.

Tala med våra rådgivare

Vi är experter på hallbyggnation och kan ge dig goda råd och svar på det du funderar över om dina byggplaner, oavsett om det gäller teknik eller  byggprocessen. Vi fäster därför alltid stor vikt vid att förstå dina behov, krav och  din målbild. Och tänk på att ju tidigare våra rådgivare kommer in i din beslutsprocess, desto bättre och mer ekonomisk kommer din färdigställda byggnad att bli.

VÄLJ DIN KONTAKTPERSON HÄR!

Nyckelfärdig lösning eller standardhall – du väljer

Vår byggprocess tillåter våra kunder att fokusera på sina verksamheter när byggnationen pågår. Med oss kan du välja att som kund och byggherre hantera byggprojektet själv, eller anlita oss som totalentreprenör. Om din byggnad omfattas av funktions-, brand-, miljö- och energikrav etc. är vår rekommendation en helhetslösning där vi ansvarar för hela projekteringen. Vårt kundlöfte om säkra leveranser, snabbt montage, hög kvalitet och fast prissättning – möjliggjort av vår smidiga byggprocess och vårt innovativa byggsystem – garanterar dig alltid en trygg byggnation.

Kvalitetshallar för kvalitetsföretag

Med Borga får du kvalitet i detaljer och utförande. Våra hallar monteras med stort hantverkskunnande. Vi tar ansvar för kvaliteten på ett sätt om få andra hallbyggare kan, då vi har kontroll på hela kedjan, från skruv till stomme. I kombination med byggnadens mångsidighet, skapar det goda förutsättningar för att du ska kunna bibehålla ett bra värde på fastigheten.

Våra isolerade hallar skapar komfortabla inomhusmiljöer där människor trivs och är produktiva. Eftersom våra byggnader är mycket täta, gagnas en jämn inomhustemperatur till förmån för låga uppvärmningskostnader. Byggnaden kan också enkelt förberedas för framtida tillbyggnad. Med andra ord bygger vi hallar för framgångsrika och växande företag.

Fördelar i urval:

  • Skräddarsydd kvalitetshall, vi har kontroll på hela kedjan
  • Säkra leveranser och snabb byggnation, inga förseningar
  • Klara projektet på egen hand utan fördyrande totalentreprenör
  • Mångsidig och hållbar byggnad till förmån för bra andrahandsvärde

Typiska egenskaper – kontorsbyggnader med lager:

Stomme – Ramtyp av fackverkstypSkara eller Malung
Isolering – Platsbyggd, konventionellt isolerad vägg med plåtfasad, alternativt sandwichpaneler
– Platsbyggt, konventionellt isolerat plåttak med eller utan takutsprång
– Alt. isolerat gummiduk/papptak på självbärande högprofilplåt, för stora tak
Taklutning – 7 eller 15° för plåttak eller 3-7° för gummiduk/papptak
Lösningar – Entresolplan i kontorsdel av byggnad
– Brandklassade innerväggar
– Lagerdel med hög fri takhöjd
– Tvätthall eller garage
– Flerfärgad fasad i olika ytskikt, med eller utan väggelement
– Entré med stora glaspartier, i liv med fasaden eller som påbyggnad
– Olika typer av industriportar i inner- och ytterväggar
– Stora fönsterpartier

Läs om vad som ingår när du köper en stålhall från Borga.

Relaterade dokument
{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...