BORGA
Sök
  • Prisvärda, bekymmersfria stålhallar från egen tillverkning | BORGA
  • Prisvärda, bekymmersfria stålhallar från egen tillverkning | BORGA
  • Steel halls, Steel buildings, Sheet halls, Machine halls | BORGA

Prisvärda, bekymmersfria stålhallar från egen tillverkning

Det ska vara enkelt att bygga stålhall, från idé till färdig byggnad. Så tänker vi alltid, oavsett vilka krav du som kund ställer på din stålhall. Vårt sätt att bygga stålhallar har gjort Borga till marknadens mest kompletta hallbyggare.

Det är skillnad på en vanlig plåthall och en stålhall från Borga. Stålhallar från Borga är alltid en kvalitetslösning, oavsett hur den ser ut eller vad den används till. Med snart 45 års erfarenhet vet vi hur man tillverkar och bygger funktionella och vackra stålhallar. Vi förstår dig och vi ser alltid till ditt faktiska behov, funktionellt som estetiskt.

Tala med våra rådgivare

Vi är experter och kan ge dig goda råd, information och svar på det du funderar över kring din byggnation. Desto tidigare våra rådgivare kommer in i din beslutsprocess, desto bättre blir din färdigställda byggnad.

VÄLJ DIN KONTAKTPERSON HÄR!

Ett unikt system för att bygga stålhallar

Borgas smarta, egenutvecklade byggsystem Borga Standard gör det enkelt för oss att bygga en stålhall efter dina krav och önskemål. Det är rationellt, flexibelt och kvalitativt i varje enskild del. Målet är att din stålhall ska se precis ut som du vill och fungera exakt som du behöver.

Vårt system förenklar dessutom byggprocessen både för oss som leverantör och dig som kund. Systemet består av våra egentillverkade byggelement och våra genomtänkta tekniska lösningar. Det är å ena sidan standardiserat och ekonomiskt, å andra sidan flexibelt så att vi kan skräddarsy varje stålhall in i minsta detalj.

För varje standardiserad systemlösning som vi har tagit fram finns en färdig produktionsprocess, ett ritningsunderlag, en montageinstruktion och en prisberäkning. Vi har en lång rad med färdigutvecklade systemlösningar för olika användningsområden: entrépartier, fasadsystem, entresolplan, traversupplag mm.

Byggelement från egen tillverkning

Vi tillverkar alla bärande delar för primär-, sekundärbärverk samt plåt för tak och väggar själva. Dessutom har vi ett eget och unikt betongplintsystem. Våra egna kvalitetsprodukter gör att vi kan stå bakom varje svetsskarv, plåtfals och bultförband. Vi förstår materialens möjligheter och hur dess egenskaper samverkar.

Hos oss bygger tillverkning och utveckling på innovationskraft och rationellt tänkande. Vårt byggsystem består av egentillverkade produkter och tillvalslösningar från utvalda, stabila leverantörer. Vi ställer lika höga krav på de delar som vi köper in, som de vill tillverkar själva. Det ger oss en kvalitetssäkrad och effektiv produktionskedja från skruv till stomme – vi har kontroll på hela kedjan.

Från vår egen tillverkning:

Att bygga standardiserad stålhall med oss är bekymmersfritt

Vi vet att en byggnation kan upplevas som en stor och utmanande sak för de flesta. Det är därför vi vill garantera dig som kund en bekymmersfri byggnation när du väljer att bygga stålhall med oss.

Utöver att leverera en kvalitativ stålhall till fast pris och i rätt tid, får du med oss en väl beprövad byggprocess. Ditt projekt hanteras av en utsedd projektledare från ax till limpa. Alla konstruktionsritningar och beräkningar tas fram internt av våra egna ingenjörer.

I byggprocessen ingår att förse dig som byggherre med underlag och ritningar som du behöver för att få bygglov och instruera din markentreprenör. Om du ska bygga på en gjuten betongplatta hjälper vi gärna till med kontaktuppgifter till någon partner som kan ta fram grundritningar efter våra dimensioneringskrav.

Din stålhall från Borga levereras monterad och klar

En stålhall från Borga säljs monterad och klar. Våra montageteam ser till att din stålhall monteras snabbt, noggrant och säkert. Vårt byggsystem är utformat så att ingen svetsning eller skärning behöver göras på byggarbetsplatsen. Alla ramar och balkar levereras förborrade med hål, vilket garanterar att hallen monteras snabbt, säkert och med högsta precision.

Våra montörers kompetens och noggrannhet gör att du kan vara säker på att få ett hantverksmässigt slutresultat. För när det kommer till kritan är det faktiskt inte alla byggare som är proffs på plåtarbete. Med Borga får du en plåthall där kvaliteten märks i både stommen och i detaljerna. Men självklart har du även möjligheten att beställa en stålhall utan montage från Borga. Om du vill montera ytskikt, portar och fönster själv – levererar vi materialet och reser stommen med din hjälp.

Borga är kort och gott en unik hallbyggare som har kontroll över hela byggprocessen. Bekvämt för dig, naturligt för oss. Borga är den enda hallbyggare du behöver!

Vad ingår när du bygger en hall med Borga?

När du köper en stålhall från Borga beställer du i praktiken en komplett materialleverans som omfattar en för dina behov, skräddarsydd hallbyggnad med montage. Du kan också välja att montera byggnaden själv, då levererar vi materialet och reser stommen, med din hjälp.

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...