BORGA

Sök

  • Stålhallar som håller | BORGA

Stålhallar som håller

Det ska vara enkelt att bygga en stålhall, från första skiss till att du har nyckeln i handen. Så tänker vi alltid, oavsett vilka krav kunderna ställer på sina stålhallar. Vårt sätt att bygga har gjort Borga till marknadens mest kompletta hallbyggare.

Det är skillnad på vanliga plåthallar och stålhallar från Borga. Vi tillverkar alla bärande nyckelkomponenter själva i våra fabriker. Det gör att vi står bakom varje svetsskarv och förstår råmaterialets möjligheter. Våra montageteam ser dessutom till att din stålhall monteras snabbt, noggrant och säkert. Borga är kort och gott en unik hallbyggare som har kontroll över hela byggprocessen. Bekvämt för dig. Naturligt för oss.

Borga är stålhallar

En stålhall från Borga är alltid en kvalitetslösning, oavsett hur den ser ut eller vad den används till. Vi vet hur man tillverkar, utvecklar, projekterar och bygger funktionella stålhallar. Borgas smarta byggsystem med våra unika stommar gör det enkelt för dig att bygga en stålhall efter dina krav och önskemål. Din plåthall ser därmed ut och fungerar precis som du vill. Med andra ord passar det estetiska uttrycket in i din miljö och stålhallen håller vad den lovar. Borga förstår dig och vi ser alltid till ditt faktiska behov.

Borga är den enda hallbyggare du behöver!

LÄS MER OM ATT BYGGA MED BORGA

Kvalitativa byggelement för skräddarsydda stålhallar

Borgas byggelement för hallar består av nyckelkomponenterna i vårt egentillverkade byggsystem och tillvalslösningar från noga utvalda leverantörer.

Vårt sätt att arbeta standardiserat med egen produktion av våra viktigaste byggelement, gör att vi kan leverera skräddarsydda, ekonomiska helhetslösningar med oväntat många möjligheter till kundanpassningar.

Vi lämnar inget åt slumpen när det gäller kvaliteten på byggelementen i vårt byggsystem. Läs mer om hur det är att bygga med Borga eller om vårt byggsystem.

Byggelement från vår egen tillverkning:

Komponenter från noga utvalda leverantörer:

Ingen sida hittad för "{{query}}", försök med annat sökord
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...