BORGA

Sök

  • Flexibelt byggsystem för kvalitetshallar | BORGA

Vårt byggsystem är stommen i vårt helhetsåtagande

Vi lämnar inget åt slumpen när det gäller vårt byggsystem för prefabricerade stålhallar. Det är något att förlita sig på i alla typer av byggprojekt. Det är rationellt, flexibelt och kvalitativt i varje enskild del. 

Vårt kompletta byggsystem gör att vi kan ta ett långtgående ansvar för kvaliteten i våra byggnationer, till skillnad från många andra hallbyggare. Det är därför vi kan ge hela 10 års garanti på plåten på våra stålhallar. Med vårt system förenklas dessutom hela byggprocessen.

Systemet består främst av våra egna byggelement och lösningar. Tillverkningen och utvecklingen bygger på både innovationskraft och rationellt tänkande. Vi ställer lika höga krav på de delar som vi tillverkar själva, som de vi köper in. Det ger oss en kvalitetssäkrad och effektiv produktionskedja från skruv till stomme.

Borgas flexibla byggsystem gör det möjligt att skräddarsy varje stålhall in i minsta detalj. Det kvittar om du vill ha en isolerad industrihall eller ett oisolerat lager. Vårt byggsystem möjliggör stålhallar för alla behov.

Monteras av proffs

Våra stålhallar levereras i kompletta, monteringsfärdiga byggsatser. Ingen svetsning eller skärning behöver göras på byggarbetsplatsen. Dessutom är alla ramar och balkar förstansade med hål, vilket garanterar att hallen monteras snabbt, säkert och som våra ingenjörer tänkt sig.

Våra duktiga och erfarna montörer ser till att byggsatsen förvandlas till en byggnad att vara stolt över. Deras kompetens och noggrannhet gör att du kan vara säker på att få ett hantverksmässigt slutresultat. För när det kommer till kritan är det faktiskt inte alla byggare som är proffs på plåtarbete!

Robert Törnqvist

Robert Törnqvist

Försäljning, stålhallar

  • Vill du bli kontaktad?

    Svara på några korta frågor så kontaktar vi dig så snart vi kan.

    Lämna uppgifter här

Ingen sida hittad för "{{query}}", försök med annat sökord
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...