BORGA
Sök

Vårt byggsystem är stommen i vårt helhetsåtagande

Vi lämnar inget åt slumpen när det gäller vårt byggsystem för prefabricerade hallar. Det är något att förlita sig på i alla typer av byggprojekt. Det är rationellt, flexibelt och kvalitativt i varje enskild del. 

Vårt kompletta byggsystem för hallar gör att vi kan ta ett långtgående ansvar för kvaliteten i våra byggnationer, till skillnad från många andra hallbyggare. Systemet består av våra egentillverkade byggelement och våra systemlösningar. Med vårt system förenklas hela byggprocessen.

Både tillverkning och utveckling bygger på innovationskraft och rationellt tänkande. Vi ställer lika höga krav på de delar som vi tillverkar själva, som de vi köper in. Det ger oss en kvalitetssäkrad och effektiv produktionskedja från skruv till stomme.

Systemlösningar för maximal flexibilitet

Borgas flexibla byggsystem gör det möjligt att skräddarsy varje stålhall in i minsta detalj. Det kvittar om du vill ha en isolerad industrihall med eller ett oisolerat lager. Vårt byggsystem möjliggör stålhallar för alla behov. För varje standardiserad systemlösning som vi har tagit fram finns en produktionsprocess, ett ritningsunderlag, en montageinstruktion och en prisberäkning.

Vi har en lång rad med färdigutvecklade systemlösningar för olika användningsområden: entrépartier, fasadsystem, entresolplan, traverskranupplag mm. Det är med hjälp av våra systemlösningar som vi kan sätta samman en helt skräddarsydd hall utan att det kostar skjortan för dig som kund.

Monteras av proffs

Våra stålhallar levereras i monteringsfärdiga byggsatser. Ingen svetsning eller skärning behöver göras på byggarbetsplatsen. Dessutom är alla ramar och balkar förstansade med hål, vilket garanterar att hallen monteras snabbt, säkert och som våra ingenjörer tänkt sig.

Våra duktiga och erfarna montörer ser till att byggsatsen förvandlas till en byggnad att vara stolt över. Deras kompetens och noggrannhet gör att du kan vara säker på att få ett hantverksmässigt slutresultat. För när det kommer till kritan är det faktiskt inte alla byggare som är proffs på plåtarbete!

Daniel Dahlberg

Daniel Dahlberg

Säljledare, stålhallar

Ingen sida hittad för "{{query}}", försök med annat sökord
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...