Sök
Förfrågan
  • perforuota skarda

Perforerad väggplåt

Perforerad plåt används för ventilation och ljusinsläpp, främst som väggplåt i jordbruksbyggnader som boskapsstall eller ridhus samt för bullerdämpning i slamriga inomhusmiljöer. Men det passar lika bra att använda som ventilationsgaller, maskinskydd och sållplåt.

Användningsområden:

  • Ventilation
  • Ljusgenomsläpp
  • Akustikdämpning

Borgas perforerade plåt går att beställa i profilerna BPE 18, BPD 18, Ekonomi , VP45, PP2 samt slätplåt. Välj bland färgerna vit (P30), mörkröd (P30) och svart (P30).

FLER PLÅTPROFILER

Fördelar med perforerad plåt

Ventilation

I en byggnad med perforerad plåt upplevs inomhusklimatet på sommaren som svalare och på vintern slipper man den råkalla känslan som kan uppstå i en tät plåthall.

Perforerad plåt fungerar utmärkt istället för till exempel vindnät och bidrar till en god ventilation i din hallbyggnad, samtidigt som du minskar blåsten.

Ljusinsläpp

Genom att välja plåt med hål på väggarna har du möjligheten att skapa en känsla av att du befinner dig utomhus samtidigt som du är skyddad från regn och vind. Perforerad plåt är ett bra alternativ till transparenta glasfiberprofiler.

Bullerdämpning

I en miljö med höga ljudnivåer bidrar vår perforerade plåt med att dämpa buller och minska störande ljud. Plåten monteras på innerväggen, med en bakomliggande isoleringsskiva eller akustikpanel.

Specifikationer

Mönster R3T5
Hålform Rund
Håldiameter 3 mm
Triangeldelning 5 mm
Öppen yta 32,65%

Läs gärna denna artikel på hippson.se om vår perforerade plåt i ridhus.

  • Önskas materialoffert, med eller utan arbete?

    Svara på några korta frågor om ditt behov så kontaktar vi dig så snart vi kan.

    Skicka förfrågan!

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...