Sök
Förfrågan
  • Skara | Borga
  • The steel frames in our buildings are unique | BORGA

Borgas svetsade stålstommar är både innovativa och vackra

Stommen i Borgas standardhallar består av våra unika, svetsade stålramar med veckat liv. Vi har utvecklat och förädlat vår konstruktion under lång tid. Därför vågar vi påstå att vi har en marknadens av mest tillförlitliga ramlösningar.

Det veckade livet på Borgas ramar ger din byggnad personlig karaktär i kombination med en rad fördelar så som låg vikt, hög vridstyvhet och en bra totalekonomi. Tänk dig att du ställer ett papper på högkant, visst blir det stabilare om du veckar pappret först? Samma princip gäller för våra svetsade ramelement.

Borga erbjuder ett antal varianter (ramtyper) för att kunna täcka olika funktionella krav. En viktig fördel med en svetsad ram med portalform är att den medger större fri takhöjd än en fackverksram, och kräver dessutom en mindre vägghöjd för att uppnå detta.

Tillverkningen av våra svetsade stålramar sker i vår egen, automatiserade produktionsanläggning i Polen. Produktionen är givetvis EN-certifierad enligt EN 1090-2 och stålhallar dimensioneras enligt EUROCODE och Boverkets EKS 10.

Byggvaru-
bedömningen
SundaHus
Miljödata
Miljöbyggnad Guld Exemplarisk nivå

 

Ytskikt med högt korrosionsmotstånd och lång livslängd!

Vi lackerar våra stålramar med ett tåligt färgsystem som är utvecklat i samarbete mellan Borga och Hempel®, en av de ledande färgleverantörerna till industrin.

Färgen är slitstarkt och har en mycket reptålig yta och det innebär ett mindre behov av bättringsmålning och därmed ett snabbare montage. Ytskiktet har en hög finish och ger ett långvarigt skydd i korrosiva miljöer. Läs mer om korrosivitetsklasserna här.

Våra vanligaste, svetsade ramtyper

 

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...

Avvikande öppettider under semesterperioden

Vecka 29, 30 och 31 (15 juli – 5 augusti) håller vår komponent- och hallförsäljning, varuutlämning samt produktion semesterstängt.
Det innebär förändrade öppettider och det finns en deadline för att hinna få din plåt i tid. Läs mer under kontakta oss.