BORGA
Sök

En nyckelfärdig industribyggnad ger dig fokus på affärerna

Det finns inga genvägar till framgång, som företagare måste man hålla 100 % fokus på verksamheten varje dag. Låt oss leverera din nya industribyggnad, så slipper du tappa kollen på marknaden, konkurrenterna och den dagliga driften.

När det gäller en ny industribyggnad till ditt företag, är vår rekommendation att vi avlastar dig med en helhetslösning i form av en totalentreprenad. Vårt helhetsåtagande gör att vi kan avlasta dig som kund genom hela processen från idé till färdig byggnad, och dessutom hålla ordning och reda på projektets alla delar.

Lars Persson och Magnus Forsberg - Nöjd kund | BORGA– Man förstår nästan inte att det är klart. Estetiskt blev det fint med stora fönster och snygg färgsättning. Man är ju stolt, så är det ju. Det är roligt att ha byggt ett hus. Man blir lycklig. Väldigt lycklig!

Lars Persson | ★ Video

Bygg en nyckelfärdig, skräddarsydd industribyggnad

Det du behöver, det löser vi. Vi utgår alltid ifrån kundens unika behov och skapar tillsammans en optimal lösning för företagets verksamhet. Vi levererar gärna en komplett totalentreprenad innefattande mark, platta, byggnad, installationer och inredning. Ett exempel på vad som gör oss unika är vår interna förmåga att rita och projektera det underlag som behövs. Dessutom hanterar vi kontakterna med myndigheter och andra intressenter. När din industribyggnad är besiktad och godkänd, då är det bara att flytta in verksamheten och starta upp.

BORGA | Industrihall Rödbergsstenen

Vi hanterar kraven från professionella kunder

Ett industribyggprojekt utgör inte bara en upphandling med många regler och krav att ta hänsyn till, du blir byggherre med ansvar för att byggnationen följer lagar och föreskrifter inom arbetsmiljö och för att hålla ordning på vilka som vistas på byggarbetsplatsen.

Dessutom ska du koordinera underentreprenörernas arbete. Du ska se till att alla har korrekta arbetsinstruktioner och ritningar och dessutom dyker upp vid rätt tillfälle med rätt manskap och rätt utrustning. Lägg därtill kontakter med tillståndsgivande myndigheter, grannar, materialleverantörer och andra intressenter – då förstår du att det är mycket som riskerar att falla mellan stolarna, om du ska hantera den egna verksamheten samtidigt.

Kvalitetssäkrade industrihallar

Det är inte många byggare utöver de stora byggdrakarna som har kompetens och resurser att hantera kraven på dokumentation och kvalitetssäkring i ett större byggprojekt. Detta gör Borga helt unika på marknaden. Vi har sysslat med projektering och produktion av nyckelfärdiga byggnader i mer än 20 år och har upparbetat både interna resurser och väl fungerande kvalitetssystem.

Tala med våra rådgivare

Vi är experter och kan ge dig goda råd, information och svar på det du funderar över kring din byggnation. Desto tidigare våra rådgivare kommer in i din beslutsprocess, desto bättre blir din färdigställda byggnad.

VÄLJ DIN KONTAKTPERSON HÄR!{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...