Sök
Förfrågan

Mässor 2024

En viktig del av vår vardag är att möta våra befintliga och presumtiva kunder ute på mässor och event. Att få vara en tidig part i processen kring en kommande byggnadsinvestering, gör att vi kan komma närmare dina önskemål på den optimala lösningen för verksamheten. Vi ser fram emot att ses och få prata hallbyggnader, plåt och byggkomponenter med er!

EuroHorse 22-25 februari 2024

EuroHorse i Göteborg är norra Europas största mötesplats för alla hästälskare. Här upplever du fartfyllda uppvisningar i paddocken, shoppar allt inom häst- och ridsportutrustning och lär dig om rasföreningar, avel och svensk hästnäring.

Mässan är i anslutning till Gothenburg Horse Show,

Kom och besök oss i vår monter B04:12.

Nordbygg 23-26 april 2024

På Nordbygg diskuteras grundfundamenten för bygg- och fastighetsbranschens framtid. Här möts arkitekter, byggherrar, fastighetsförvaltare, installatörer och projektledare från Europas alla hörn för att knyta kontakter, ta del av innovationer och göra affärer. Under fyra fullspäckade dagar varvas diskussioner, föreläsningar, produktdemonstrationer, nätverkande och umgänge i en dynamisk mix.

Kom och besök oss i vår monter C17:39.

Lantbruket i Centrum 15-16 maj 2024

Det saknades en större mötesplats för lantbruket i västra Sverige och att göra detta i Lidköping kändes perfekt. Aldrig tidigare har en liknande mässa arrangerats mitt inne i hjärtat av Lidköping. Här lyfter vi fram leverantörer inom lantbruk och arrangerar möten och seminarier för att lyfta de hetaste frågorna.

Kom och besök oss i vår monter Ö:18

Elmia Lantbruk | BORGA

Elmia Lantbruk 16-18 oktober Jönköping

Mässan för alla delar av det svenska lantbruket.

Elmia Lantbruk är mötesplatsen som skapar förutsättningar för ett starkt svenskt lantbruk och ett hållbart och lönsamt lantbruk med tillväxt. Här möter produkter och idéer marknaden, samarbeten startas och ny kunskap får fäste på resan mot ett än mer hållbart lantbruk.

Kom och besök oss i vår monter C02:16!

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...

Avvikande öppettider under semesterperioden

Vecka 29, 30 och 31 (15 juli – 5 augusti) håller vår komponent- och hallförsäljning, varuutlämning samt produktion semesterstängt.
Det innebär förändrade öppettider och det finns en deadline för att hinna få din plåt i tid. Läs mer under kontakta oss.