Sök

Mässor 2022

En viktig del av vår vardag är att möta våra befintliga och presumtiva kunder ute på mässor och event. Att få vara en tidig part i processen kring en kommande byggnadsinvestering, gör att vi kan komma närmare dina önskemål på den optimala lösningen för verksamheten. Under 2022 kommer vi åter igen att få träffas på mässor runt om i Sverige. Vi ser fram emot att ses igen och få prata hallbyggnader, plåt och byggkomponenter med er!

EuroHorse 24-27 februari 2022

Välkommen till EuroHorse, hästmässan i Göteborg som ligger vägg i vägg med Gothenburg Horse Show. Kom och upplev häst- och hunduppvisningar och ett stort shopping- och utställarområde.

Vi ses i monter: B04:12

Nordbygg 26-29 april 2022

På Stockholmsmässan arrangeras Nordbygg – Europas största och mest dynamiska mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen. Mässan hålls vartannat år med drygt 48 000 besökare och med ca 900 utställare som ställer ut.

Vi ses i monter: C19:37

Borgeby Fältdagar 29-30 juni 2022

Borgeby Fältdagar är lantbruksmässan i fält. Den jordnära, fackmässan med en tydlig inriktning på den professionella lantbrukaren. Mötesplatsen för alla som har lantbruk som främsta intresse och sysselsättning.

Välkomna till vår monter i Stortältet.

Falsterbo Horse Show 9-17 juli 2022

I Falsterbo är det alltid lika mycket Horse som Show. Där möts nästan ett tusental hästar och ryttare, ett femtiotal olika klasser, över sexhundra funktionärer och lika många hästskötare, tillsammans med publik och utställare. Då förstår man att Falsterbo Horse Show inte är en vanlig tävling.

Kom och besök oss i vår Paviljong vid hopparenan.

Elmia lantbruk 19-21 oktober 2022

Elmia Lantbruk är en mässa för alla delar av det svenska lantbruket. Här presenteras innovationerna och ledande leverantörer i branschen ställer ut.

Vi ses på Lantbruksmässa i Jönköping

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...