BORGA
Sök

Takplåt

Proffs på plåt symbol | BORGA

Ett vackert plåttak är kronan på verket. Det ska vara vackert, ekonomiskt och hållbart på samma gång. Dessutom ska takplåten vara lätt att lägga. Allt detta får du med Borgas takplåtprofiler.

Borgas takplåt har optimal balans mellan form, bärförmåga och täckbredd. Det betyder att din byggnads totalekonomi såväl som utseende är viktiga drivkrafter för oss. Vi hjälper gärna till med valet av plåtprofil och kulör, så att du får en byggnad som är både ekonomisk, estetisk och funktionell. Dessutom kan vi erbjuda självbärande takplåt för industriella och kommersiella byggnader.

Vi producerar din plåt på endast 5 hela arbetsdagar – gäller våra plåtprofiler BPE 18, BPD 18, Ekonomi, Elegant och Super 40 med hämtning i Skara. Kontakta oss för att få veta mer.

Borga väggplåt Renoveringstips av tak plåtförfrågan

 

TR 136 – Nordens nyaste högprofilplåt

Bärande högprofilplåt för takkonstruktioner

Nyhet! En extremt stark högprofil för takkonstruktioner med långa spännvidder. TR 136 kan med fördel utgöra en bärande del av taket och monteras direkt på byggnadsstommen.

Läs mer om TR 136
BPD 18 – en klassisk profil med stor täckbredd för tak och väggar

Takplåt och väggplåt

Används för stora takytor på industrier och lantbruksbyggnader, men kan även användas som väggbeklädnad. Borga BPD 18 har ett klassiskt utseende och en mycket stor täckbredd.

Läs mer om BPD 18
Ekonomi – Den traditionella profilen för tak och väggar

Takplåt och väggplåt

En populär och traditionell profil för både vägg- och takbeklädnad. Den symmetriska profilen gör den mycket allround, eftersom den inte kräver någon komplicerad understruktur. Borga Ekonomi, ofta kallad TRP-plåt, har låg höjd och en stor täckbredd.

Läs mer om Ekonomi
Elegant – för vackra och hållbara hus

Takplåt

En modern och funktionell takpanneplåt som passar utmärkt för tak på bostadshus, gårdsbyggnader och kommersiella fastigheter. En tät och lätt lösning utan behov av komplicerade undertak.

Läs mer om Elegant
Super 40 – vacker, stark och ekonomisk profil för tak och väggar

Takplåt

För beklädnad på tak med stora regelavstånd. En modern och estetisk plåtprofil för väggar och tak. Den unika formen ger denna plåt en oöverträffad kombination av ekonomi och bärighet.

Läs mer om Super 40
TR 45 – den starka profilen för tak och väggar

Takplåt

En stark takplåt som tillåter stora regelavstånd. Borga TR 45 används vanligen för tak på industriella och kommersiella stålhallar, och kombinerar god täckbredd med mycket hög bärighet.

Läs mer om TR 45
{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...