Sök
Förfrågan

Takplåt

Proffs på plåt symbol | BORGA

Ett vackert plåttak är kronan på verket. Det ska vara vackert, ekonomiskt och hållbart på samma gång. Dessutom ska takplåten vara lätt att lägga. Allt detta får du med Borgas takplåtprofiler.

Vi tillhandahåller plåttak av hög kvalitet för både det lilla vedförrådet som den stora industrihallen. Dessutom kan vi erbjuda självbärande takplåt för industriella och kommersiella byggnader.

När vi utvecklar våra produkter tar vi hänsyn till din byggnads totalekonomi såväl som utseende. Borgas trapetskorrugerade takplåt är noga framtagen med en optimal balans mellan form, bärförmåga och täckbredd. Vi hjälper gärna till med val av plåtprofil och kulör så du får en byggnad som är både estetisk och funktionell. Dessutom till ett bra pris. 

I vår produktionshall i Skara tillverkar vi måttanpassade takplåtar med längder upp till 15 meter. Vi producerar våra plåtprofiler BPE 18, BPD 18, Ekonomi, Elegant, Super 40, TR136 och TR45 på endast fem arbetsdagar – gäller hämtning i Skara. Kontakta oss för att få veta mer.

Be om en plåtoffert       Räkna själv på ditt tak!

 

  • Visste du att vi genomför renoveringsprojekt?

    Med Borga som materialleverantör får du en komplett leverans till ditt tak- eller fasadprojekt. Du kan också låta oss utföra montagearbetet!

    Renoveringsprojekt

  • Önskas materialoffert, med eller utan arbete?

    Svara på några korta frågor om ditt behov så kontaktar vi dig så snart vi kan.

    Skicka förfrågan!

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...