BORGA
Sök

Takplåt

Proffs på plåt symbol | BORGA

Ett vackert plåttak är kronan på verket. Det ska vara vackert, ekonomiskt och hållbart på samma gång. Dessutom ska takplåten vara lätt att lägga. Allt detta får du med Borgas takplåtprofiler.

Borgas takplåt har optimal balans mellan form, bärförmåga och täckbredd. Det betyder att din byggnads totalekonomi såväl som utseende är viktiga drivkrafter för oss. Vi hjälper gärna till med valet av plåtprofil och kulör, så att du får en byggnad som är både ekonomisk, estetisk och funktionell. Dessutom kan vi erbjuda självbärande takplåt för industriella och kommersiella byggnader.

Vi producerar din plåt på 5 arbetsdagar! Kontakta oss för att få veta mer.

plåtförfrågan

Borga väggplåt Renoveringstips av tak

 

 

BORGA BPD 18

Takplåt och väggplåt

Används för stora takytor på industrier och lantbruksbyggnader, men kan även användas som väggbeklädnad. Borga BPD 18 har ett klassiskt utseende och en mycket stor täckbredd.

LÄS MER OM BPD 18

BORGA EKONOMI

Takplåt och väggplåt

En populät och traditionell profil för både vägg- och takbeklädnad. Den symmetriska profilen gör den mycket allround, eftersom den inte kräver någon komplicerad understruktur. Borga Ekonomi, ofta kallad TRP-plåt, har låg höjd och en stor täckbredd.

LÄS MER OM EKONOMI

BORGA ELEGANT

Takplåt

En modern och funktionell takpanneplåt som passar utmärkt för tak på bostadshus, gårdsbyggnader och kommersiella fastigheter. En tät och lätt lösning utan behov av komplicerade undertak.

Läs mer OM ELEGANT 

BORGA SUPER 40

Takplåt

För beklädnad på tak med stora regelavstånd. En modern och estetisk plåtprofil för väggar och tak. Den unika formen ger denna plåt en oöverträffad kombination av ekonomi och bärighet.

LÄS MER OM SUPER 40

BORGA TR 45

Takplåt

En stark takplåt som tillåter stora regelavstånd. Borga TR 45 används vanligen för tak på industriella och kommersiella stålhallar, och kombinerar god täckbredd med mycket hög bärighet.

Läs mer om TR 45

BORGA TR 128

Självbärande takplåt

En lätt, självbärande profil för takkonstruktioner utan väggreglar. Borga TR 128 är till för industriella och kommersiella byggnader med överliggande isolering och taktäckning.

Läs mer om TR 128

Ingen sida hittad för "{{query}}", försök med annat sökord
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...