Sök
Förfrågan
  • Maskinhall med skjutport | BORGA

Skjutportar för oisolerade lantbruks- och lagerhallar

Oisolerade lantbruks- och lagerhallar utrustas fördelaktigt med med skjutportar. Förutom att det är en prisvärd och väl beprövad konstruktion är skjutportar även oslagbara för mycket breda öppningar.

Skjutportar är dessutom särskilt lämpade för utrymmen som kräver minimalt utrymme framför byggnaden. Skjutporten kan utformas med ett eller flera blad, och det går att välja om den ska öppnas i en eller två riktningar. Skjutporten är därför en kostnadseffektiv lösning som medger en hög anpassningsbarhet. Borgas skjutportslösning dimensioneras så att rätt skjutportsbeslag och skenor används med tanke på portarnas egenvikt och användning.

Skjutporten kläs i plåt med samma profil som byggnaden i övrigt. Du har alla standardkulörer att välja mellan, precis som för tak och väggar.

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...

Avvikande öppettider under midsommar och semesterperioden

Från kl 12.00 dagen innan midsommar samt midsommarafton håller Borga stängt.

Vecka 29, 30 och 31 (15 juli – 5 augusti) håller vår komponent- och hallförsäljning, varuutlämning samt produktion semesterstängt.
Det innebär förändrade öppettider och det finns en deadline för att hinna få din plåt i tid. Läs mer under kontakta oss.