Sök
Päring

Investera i en ny industri- eller lagerhall med modern och effektiv LED-belysning

Vi erbjuder skräddarsydda och heltäckande belysningslösningar som är idealiska för all typ av industri och lager. Utforska vårt utbud av belysningsalternativ med avancerad LED-teknik. Låt oss hjälpa dig med en belysning som inte bara uppfyller utan överträffar dina förväntningar, behov och krav.

Få gratis offert

Borga - det självklara valet för hallprojekt inom industri, logistik och lager

Oavsett var i Sverige du befinner dig, tillhandahåller vi inte bara expertis inom hallbyggnation, utan erbjuder också en helhetslösning för belysningen i din hall.  Vi  har en energieffektiv LED-belysning som är skräddarsydd för att möta din verksamhet specifika behov.

Vi erbjuder tjänster från projektets start till dess avslutning.

Belysning för industri- och lagerhallar

Inom vårt sortiment av belysningsalternativ erbjuder vi skräddarsydda och kompletta lösningar som är idealiska för alla typer av industrihallar.

Våra system är utformade för att enkelt integreras i din hall och inkluderar:

  • Vajersystem: Vårt robusta och pålitliga vajersystem möjliggör en enkel och säker montering av ljusarmaturer, optimerat för dn verksamhet.
  • Anslutningskabel: En förmonterad och kvalitetssäkrad anslutningskabel som effektivt förbinder elcentralen med den första armaturen i varje ljusrad, skräddarsydd för att möte de unika behoven i din hall. För drifttagning krävs behörig installatör för installation i elcentral.
  • Snabbkopplingskablar: För att underlätta installationen och minska tidsåtgången erbjuder vi kablar med snabbkopplingar som enkelt ansluts mellan armaturerna.

Vår lösning säkerställer en effektiv installation och är enkel att anpassa efter era specifika behov, oavsett storlek eller typ av industriell verksamhet.

Kristoffer Sjöstedt
Jag är expert och kan ge dig goda råd och svar på det du funderar över, oavsett om det gäller LED-belysning, byggprocessen eller andra aspekter relaterade till dina byggplaner.

Fördelar med LED-belysningen SOL III

Lång livslängd och minskade kostnader:

Vår LED-belysning är inte bara energieffektiv, den har också en mycket lång livslängd vilket minskar både dina drift- och underhållskostnader signifikant.

Armaturer bör möta standarden IP54 men våra överträffar detta med en IP65-klassning, vilket säkerställer att de är damm- och vattentäta samt håller en säker temperatur.

Se nedan hur livslängden varierar beroende på användning:

DAGLIG DRIFTSTID LIVSLÄNGD
4 timmar/dag 41 år
5 timmar/dag 33 år
6 timmar/dag 27 år
9 timmar/dag* 29 år*
6 timmar/dag* 43 år*

*Antagande om användning 231 dagar per år

Specifikationer:

  • Effekt: 160 W eller 230 W för att passa dina behov.
  • Ljusflöde: Upp till 33.350 lm för en optimal och jämn belysning.
  • Färgtemperatur: 4000 K, naturligt och skonsamt ljus.
  • Material: Robust aluminium och härdat glas.
  • Ljusspridning: 120° för en bred och jämn täckning.

Boka en konsultation med oss idag

Är du redo att ta nästa steg mot ett nytt, modern industrihall? Kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa till att realisera ditt projekt med en integrerad belysningslösning som är både ekonomisk som funktionell.

Våra rådgivare
Kostnadseffektiv installation vid nybyggnation | BORGA

Kostnadseffektiv installation vid nybyggnation

När du bygger en hall tillsammans med oss, är det fördelaktigt att installera belysningen samtidigt. Vi har all nödvändig personal och utrustning redan på plats, vilket gör processen både smidig och kostnadseffektiv.

LED-belysning för hallar inom industri, logistik och lager | BORGA

Perfekt ljus för hallar inom industri, logistik och lager

Vi anpassar belysningen efter dina specifika behov och ser till att ljusnivåer överensstämmer med ert önskemål och era krav, så att du får den mest optimala belysningen för verksamheten.

Miljövänliga och hållbara LED-lösningar | BORGA

Miljövänliga och hållbara lösningar

Vår LED-teknik minskar inte bara energiförbrukningen men bidrar också till en bättre miljö globalt. Vi är engagerade i att erbjuda hållbara lösningar som gagnar både våra kunder och planeten.

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...