Sök
Förfrågan

Industribelysning med LED

LED-armaturer är idag en självklarhet inom industri, handel och logistik. Lång driftstid och ett jämnt ljusflöde ger förutsättningar för bästa möjliga arbetsmiljö, produktivitet och ekonomi.

Du gör ett klokt val när du beställer belysningen från Borga tillsammans med din nya hall. Borgas industribelysning och industriarmaturer är energieffektiva, högkvalitativa och nästintill underhållsfria.

Våra montörer som redan är på plats med liftar och annan utrustning monterar armaturerna i samband med byggnationen. Våra armaturer har Plug & Play-teknik vilket möjliggör en extremt snabb installation.

Det enda du behöver tänka på är att låta en elektriker utföra inkopplingen av matning och styrning. Självklart är armaturerna utförda i en isolationsklass så att de är lämpliga för krävande miljöer. Armaturkroppen är tillverkad av aluminium för lång livslängd.

LED-Belysning från Borga

Industribelysning med LED är bästa valet

En industri- eller lagerlokal kan innebära ytor med olika ljusbehov. Det innebär att det ställs krav på att olika armaturer skall kunna ha olika ljusvinklar eller ljusstyrka. Dessutom är det vanligt med ytor som ska vara tända endast i korta stunder och vid behov. I lagerlokaler kan det betyda att armaturerna endast ska vara tända i de utrymmen där truckar och människor befinner sig för stunden. Allt detta talar för LED-armaturer. De är lätta att optimera för olika behov, och deras livslängd påverkas inte på samma sätt som lysrörsarmaturer, när de tänds och släcks ofta.

Att optimera energikostnaderna är viktigt och LED-belysning leder till lägre energikostnader genom sin höga energieffektivitet. Du kan spara 50-70 % av de totala energikostnaderna genom att använda LED-belysning i stället för traditionella armaturer.

Därför ska du välja Borgas industribelysning!

  • En upphandling och en leverantör med Borga
  • Installation i samband med byggnationen
  • Energieffektivt, högkvalitativt och underhållsfritt
  • Prisvärt och beständigt

Teknisk data för LED-belysning för industribyggnader:

Ljusflöde: 14080 lumen (upp till 156 lm/W)
Effekt: 90 W / 120 W
Ljuseffekt: 170 lm/W
Antal faser: 1-fas eller 3-fas
Ingångsspänning: 230 V
Färgtemperatur (CCT): 2700 K, 3000 K, 4000 K, 5000 K, 5700 K, 6000 K
Färgåtergivningstal (CRI): Grupp 1B, min. 80
Ljusvinkel: 4 (90°) (optional: 60° 30° LA LAA)
IP-klassning: IP54
Vikt per armatur: 5 kg
Plug & Play: Ja
Dimbara: Ja (tillval)
CE-godkänd: Ja
Garanti: 5 år
{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...