BORGA
Sök

Väggplåt

Proffs på plåt symbol | BORGA

En snygg fasad betyder mycket för din fastighet. Den ska skydda insidan från vädrets makter, men också ge identitet och ett gott intryck till den verksamhet du bedriver.

Allt detta får du med Borgas ekonomiska väggplåtprofiler. Borgas plåt har dessutom optimal balans mellan styrka, form och täckbredd. Det betyder att din byggnads totalekonomi såväl som utseende är viktiga drivkrafter för oss. Vi hjälper gärna till med valet av plåtprofil och kulör, så att du får en byggnad som är både ekonomisk, estetisk och funktionell.

Vi producerar din plåt på 5 arbetsdagar- gäller våra plåtprofiler BPE 18, BPD 18, Ekonomi, och PP2! Kontakta oss för att få veta mer.

plåtförfrågan

Borga takplåt  renoveringstips av vägg

Läs mer om vår Jubileumskampanj

BORGA BPE 18

Väggplåt

Storsäljande klassiker med träpanelform. Används för väggbeklädnad av olika sorters byggnader. Profilens optimala täckbredd gör den till en av våra mest ekonomiska lösning.

LÄS MER OM BPE 18

BORGA BPD 18

Takplåt och väggplåt

Används för stora takytor på industrier och lantbruksbyggnader, men kan även användas som väggbeklädnad. Borga BPD 18 har ett klassiskt utseende och en mycket stor täckbredd.

LÄS MER OM BPD 18

BORGA EKONOMI

Takplåt och väggplåt

En populät och traditionell profil för både vägg- och takbeklädnad. Den symmetriska profilen gör den mycket allround, eftersom den inte kräver någon komplicerad understruktur. Borga Ekonomi, ofta kallad TRP-plåt, har låg höjd och en stor täckbredd.

LÄS MER OM EKONOMI

BORGA SINUS 40

Väggplåt

För kommersiella fastigheter. Lämpar sig överallt där det finns höga estetiska krav på det fasadens utseende. Sinusprofilen är modern och tidlös, vilket gör den till ett tryggt och långsiktigt val.

LÄS MER OM SINUS 40 

BORGA PP 2

Dekorplåt

Borga PP 2 har en mycket låg profil och används som beklädnad på innerväggar, takutsprång, skorstenar, dörrar, containrar och för dekorativa tillämpningar.

LÄS MER OM PP 2

BORGA VP 45

Väggplåt

En stark profil som tillåter långa regelavstånd. Används vanligen för väggbeklädnad på större industriella och kommersiella stålhallar. Profil ger stora fasader ett proportionerligt utseende.

Läs mer om VP 45

BORGA VVP 18

Väggplåt

Borga VVP 18 används vanligen för väggbeklädnad på större bostadshus och kommersiella byggnader. Den innovativa profilen ger fasaden ett levande, klassiskt och tidlöst utseende.

Läs mer om VVP 18

BORGA VVP 45

Väggplåt

För större byggnader där en stark plåtprofil krävs. Används vanligen för väggbeklädnad på större industriella och kommersiella fastigheter. Profilen ger fasaden ett levande utseende.

LÄS MER OM VVP 45

Ingen sida hittad för "{{query}}", försök med annat sökord
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...