Sök

Väggplåt

Proffs på plåt symbol | BORGAEn snygg fasad betyder mycket för din fastighet. Den ska skydda insidan från vädrets makter, men också ge identitet och ett gott intryck till den verksamhet du bedriver.

Allt detta får du med Borgas ekonomiska väggplåtprofiler. Borgas plåt har dessutom optimal balans mellan styrka, form och täckbredd. Det betyder att din byggnads totalekonomi såväl som utseende är viktiga drivkrafter för oss. Vi hjälper gärna till med valet av plåtprofil och kulör, så att du får en byggnad som är både ekonomisk, estetisk och funktionell. Vår styrka är den snabba produktionen i Skara av måttanpassad takplåtar med längder upp till 12 meter.

Vi producerar din plåt på endast 5 hela arbetsdagar – gäller våra plåtprofiler BPE 18, BPD 18, Ekonomi, och PP2 med hämtning i Skara. Kontakta oss för att få veta mer.

Be om en plåtoffert

BPE 18 – den mångsidiga och ekonomiska väggprofilen

Väggplåt

Storsäljande klassiker med träpanelform. Används för väggbeklädnad av olika sorters byggnader. Profilens optimala täckbredd gör den till en av våra mest ekonomiska lösning.

Läs mer om BPE 18

BPD 18 – klassisk profil med stor täckbredd för tak och väggar

Takplåt och väggplåt

Används för stora takytor på industrier och lantbruksbyggnader, men kan även användas som väggbeklädnad. Borga BPD 18 har ett klassiskt utseende och en mycket stor täckbredd.

Läs mer om BPD 18

Ekonomi – Den traditionella profilen för tak och väggar

Takplåt och väggplåt

En populär och traditionell profil för både vägg- och takbeklädnad. Den symmetriska profilen gör den mycket allround, eftersom den inte kräver någon komplicerad understruktur. Borga Ekonomi, ofta kallad TRP-plåt, har låg höjd och en stor täckbredd.

Läs mer om Ekonomi

Sinus 40 – den moderna och exklusiva väggprofilen

Väggplåt

För kommersiella fastigheter. Lämpar sig överallt där det finns höga estetiska krav på det fasadens utseende. Sinusprofilen är modern och tidlös, vilket gör den till ett tryggt och långsiktigt val.

Läs mer om Sinus 40

PP 2 – en lågprofilerad, icke-bärande dekorplåt

Dekorplåt

Borga PP 2 har en mycket låg profil och används som beklädnad på innerväggar, takutsprång, skorstenar, dörrar, containrar och för dekorativa tillämpningar.

Läs mer om PP 2

VP 45 – den tåliga profilen för stora väggytor

Väggplåt

En stark profil som tillåter långa regelavstånd. Används vanligen för väggbeklädnad på större industriella och kommersiella stålhallar. Profil ger stora fasader ett proportionerligt utseende.

Läs mer om VP 45

VVP 18 – en vacker profil för stora byggnader

Väggplåt

Borga VVP 18 används vanligen för väggbeklädnad på större bostadshus och kommersiella byggnader. Den innovativa profilen ger fasaden ett levande, klassiskt och tidlöst utseende.

Läs mer om VVP 18

VVP 45 – en kraftfull väggprofil för en snygg utsida

Väggplåt

För större byggnader där en stark plåtprofil krävs. Används vanligen för väggbeklädnad på större industriella och kommersiella fastigheter. Profilen ger fasaden ett levande utseende.

Läs mer om VVP 45
  • Visste du att vi genomför renoveringsprojekt?

    Med Borga som materialleverantör får du en komplett leverans till ditt tak- eller fasadprojekt. Du kan också låta oss utföra montagearbetet!

    Renoveringsprojekt

  • Önskas materialoffert, med eller utan arbete?

    Svara på några korta frågor om ditt behov så kontaktar vi dig så snart vi kan.

    Skicka förfrågan!

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...