BORGA
Sök
  • Hall builders in an international hall construction group | BORGA

En komplett hallbyggarkoncern

Borga är en hallbyggarkoncern med rötterna i Skaraborg. Verksamheten sträcker sig ut i stora delar av Europa. Våra expertområden är stålhallar och byggplåt. Så länge vi finns kommer det alltid vara enkelt att köpa och bygga en modern stålhall.

borga_about_map_europe_450x450pxSedan starten 1973 har Borga förändrat bilden av vad en stålhall kan vara. 2014 köpte vi totalentreprenören Bygglant och Sveriges nya hallbyggarkoncern skapades. Vårt helhetserbjudande är unikt. Vi är en internationell aktör och en av de ledande leverantörerna av prefabricerade stålhallar.

Vi tillverkar alla nyckelkomponenter själva, vi har egna montageteam och vi arbetar efter ett eget byggsystem. Dessutom tar vi ett helhetsansvar över byggprocessen och har total kontroll över hela byggkedjan. Kombinationen gör Borga till marknadens mest kompletta hallbyggare. Vårt affärskoncept garanterar kvalitetskontroll, prisstabilitet och leveranssäkerhet.

Kärnan i Borgas affärsidé är egna produkter. Våra produkter tillverkas på flera platser i Europa. Vi har produktionsanläggningar i Sverige, Polen och Litauen samt försäljning i tio länder. Huvudkontoret och utvecklingsenheten finns i Skara, Sverige.

Borga omsatte ca 500 MSEK 2018 och har ca 300 anställda inom koncernen.

Koncernen leds av ägaren och koncernchefen Peder Dagsánth.

Ingen sida hittad för "{{query}}", försök med annat sökord
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...