Sök

En komplett hallbyggarkoncern

Borga är en plåttillverkare och hallbyggarkoncern med rötterna i Skaraborg och en verksamhet som sträcker sig ut i Europa. Borgakoncernen omsatte ca 602 MSEK 2020 och hade ca 340 anställda inom koncernen.

Kontakta oss

1973

Borga startade 1973 med kallvalsning av byggplåtprofiler för olika ändamål. I många år har vi också utvecklat och byggt stålhallar för många olika användningsområden.

Vårt helhetserbjudande är unikt. Ingen annan aktör levererar en hallbyggnad med så stor andel egentillverkade komponenter som vi gör.

Egen tillverkning

Borga tillverkar plåt, reglar, beslag och stommar själva, vi har egna montageteam och vi utvecklar ett eget byggsystem.

Dessutom tar vi ett stort ansvar för byggprocessen så att du som kund ska kunna uppleva en trygg och bekymmersfri byggnation.

Komplett hallbyggare

Att vi levererar allt från materialsatser till nyckelfärdiga byggnader och totalentreprenader gör oss till marknadens mest kompletta hallbyggare!

Borga har kontroll på hela byggkedjan. Det gör att vi dels kan garantera rätt kvalitet till ett pris som håller i slutänden och en enkel och hanterbar byggprocess.

Huvudkontor i Skara, Sverige.

Kärnan i Borgas affärsidé är våra egna produkter som tillverkas på flera platser i Europa och som gör att vi kan garantera hög kvalitet, priser som står sig och säkra leveranser.

Vi har produktionsanläggningar i Sverige, Polen och Litauen samt försäljning i tolv länder.

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...