BORGA
Sök

Bekymmersfri byggnation

Borga är enkelhet i ett nötskal. Med oss är det lätt att välja, bygga och äga en hallbyggnad. En byggnation med oss är smidig och slutresultatet blir som du har tänkt dig. Bekvämt, bekymmersfritt och beständigt på samma gång.

Som kund förväntar du dig prisvärd och funktionell byggnad. Dessutom önskas en kunnig och engagerad partner som är enkel att samarbeta med. Allt det där är självklart för oss. Vi finns till för dig som har stor erfarenhet av byggprojekt, och för dig som aldrig har byggt något förut. Borga kan vara din enda kontaktyta. Tryggt, bekvämt och helt utan bekymmer.

Vårt kundlöfte om bekymmersfria byggnationer bottnar i att vi har kontroll på hela kedjan. Borgas hallbyggnads-koncept gör att du slipper dyra mellanhänder samtidigt som du får en lösningsorienterad partner som har full koll på alla delar, från råvara till slutbesiktigad byggnad. Ingen del är lämnad åt slumpen. Med egen produktion, eget byggsystem och egna montageteam kan Borga erbjuda en unik helhet.

Tala med våra rådgivare

Vi är experter och kan ge dig goda råd, information och svar på det du funderar över kring din byggnation. Desto tidigare våra rådgivare kommer in i din beslutsprocess, desto bättre blir din färdigställda byggnad.

VÄLJ DIN KONTAKTPERSON HÄR!


Vi levererar både standardiserade hallbyggnader och nyckelfärdiga totalentreprenader

När det gäller isolerade som oisolerade hallar för lantbruk, logistik/lager och hästsport är det Borgas standardhallar som gäller. Med våra överbyggnader får du en oslagbar kombination av trygghet, kvalitet och ekonomi. Vi levererar en smidig överbyggnad med eller utan plintgrund i en smidig utförandeentreprenad i fem enkla steg.

För industrihallar, kontorsbyggnader och kompletta djurstall rekommenderar vi en helhetslösning i form av en totalentreprenad, där vi blir din generelentreprenör och tar ansvar för hela projekteringen, produktionen och dessutom avlastar med samordningsansvaret under byggnationen.

Läs mer om våra olika hallar:

Bekymmersfri byggnation betyder…

 • …tydlig prissättning utan dolda kostnader
 • …leverans som sker på överenskommen tid
 • …kvalitet i både produkt och byggnation

Vi förenklar och förädlar vårt sätt att bygga kontinuerligt, från produktion till det mänskliga mötet. Med oss får du en byggnad som håller vad den lovar, gediget hantverkskunnande och en leverantör som lyssnar på vad du har att säga.

 • Begär en offert!

  Svara på några korta frågor så kontaktar vi dig så snart vi kan.

  Skicka hallförfrågan!

 • Fullskalig totalentreprenad

  Vill du ha en nyckelfärdig leverans med markarbete, platta och installationer?

  Läs mer

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...