Sök

Borga för rätt saker

Att borga för något är att kunna garantera eller lova något. Det är att ta ansvar för det man säger och gör. I vårt fall betyder det ett löfte om kunskap, prisvärdhet och kvalitet. Borga kan du lita på i alla byggprojekt. Det är det vi kallar för bekymmersfri byggnation. Och det borgar vi för.

Med fötterna på jorden

Borga är sprunget ur drivkraften att inget är så bra att det inte kan göras bättre. Det ligger i vårt DNA som Skaraborgare.

Vi går rakt på sak och är enkla att göra affärer med. Vi lägger ner stolthet i det vi gör och står för det vi säger. Dessutom är vi hjälpsamma och visar respekt för våra medmänniskor, oavsett om det är kunder eller medarbetare.

Borga har hjärtat i Skara men vår blick är riktad framåt och ut i världen. Det gör att vi kan behålla fötterna på jorden och ändå verka på 12 marknader i Europa.

Ständig utveckling

Vårt mål att är erbjuda marknadens mest kostnadseffektiva byggsystem, men också branschens smidigaste byggprocess.

Ett ambitiöst mål kan tyckas, men Borga är ett lösningsorienterat företag med hög utvecklingstakt. Ser vi ett problem, så löser vi det. Upptäcker vi en metod som inte fungerar, så tar vi fram en ny.

Genom att ständigt ifrågasätta befintliga processer och metoder kan vi utmana marknaden med allt bättre och kostnadseffektiva produkter.

Våra värderingar

Borgas arbetskultur är sammanvävd med vår affärsmodell och våra strategiska mål. Våra värderingar möjliggör för oss att leverera bekymmersfria byggnationer till våra kunder.

Lösningsorienterade
Vi ser till kundens faktiska behov, funktionella som estetiska.

Hjälpsamma
Vi stöttar både varandra och vår kund till en enklare vardag.

Framåt
Vi strävar alltid efter smartare och effektivare arbetsmetoder.

Om Borga

Borga är en plåttillverkare och hallbyggarkoncern med rötterna i Skaraborg och en verksamhet som sträcker sig ut i Europa.

Vår historia

På Borga har framtiden alltid lockat mer än det förgångna, för utan vår nyfikenhet och framåtanda hade företaget varit historia för längesedan.

Jobba på Borga

Att arbeta på Borga innebär att bidra till en helhet. Hos oss är du alltid nära samtliga steg i vår affärsprocess: försäljning, projektering, produktion, planering och leverans.

Möt Peder Dagsánth

Peder tog sitt arv från plåttillverkning och omsatte till sin egen idé och visionen om ett helt koncept. Man kan säga att han förverkligade sina drömmar i plåt.

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...