Sök
Förfrågan

Byggsystemet är stommen i vårt helhetsåtagande

Borga lämnar inget åt slumpen när det gäller byggsystemet, som består av egentillverkade byggelement och tillvalslösningar från noga utvalda leverantörer. Det är rationellt, flexibelt och kvalitativt i varje enskild del. 

Vårt kompletta byggsystem för hallar, Borga Standard, gör att vi kan ta ett långtgående ansvar för kvaliteten i våra byggnationer. Både tillverkning och utveckling bygger på innovationskraft och rationellt tänkande. Vi ställer lika höga krav på de delar som vi tillverkar själva, som de vi köper in. Det ger oss en kvalitetssäkrad och effektiv produktionskedja från skruv till stomme.

Borgas flexibla byggsystem gör det möjligt att skräddarsy varje stålhall in i minsta detalj. Det kvittar om du vill ha en isolerad industrihall med eller ett oisolerat lager. Vårt byggsystem möjliggör stålhallar för alla behov.

Se tekniska lösningar

Borgas byggsystem förenklar byggprocessen

Med vårt system förenklas hela byggprocessen. För varje standardiserad systemlösning som vi har tagit fram finns en produktionsprocess, ett ritningsunderlag, en montageinstruktion och en prisberäkning. Borgas sätt att arbeta gör att vi kan leverera skräddarsydda, ekonomiska helhetslösningar i en kvalitetssäkrad process.

Våra stålhallar levereras i monteringsfärdiga byggsatser. Ingen svetsning eller skärning behöver göras på byggarbetsplatsen. Dessutom kommer alla ramar och balkar med förgjorda hål, vilket garanterar att hallen monteras snabbt, säkert och som våra ingenjörer tänkt sig.

Våra duktiga och erfarna montörer ser till att byggsatsen förvandlas till en byggnad att vara stolt över. Deras yrkesskicklighet och noggrannhet gör att du kan vara säker på att få ett hantverksmässigt slutresultat. För när det kommer till kritan är det faktiskt inte alla byggare som är proffs på plåtarbete!

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...

Avvikande öppettider under midsommar och semesterperioden

Från kl 12.00 dagen innan midsommar samt midsommarafton håller Borga stängt.

Vecka 29, 30 och 31 (15 juli – 5 augusti) håller vår komponent- och hallförsäljning, varuutlämning samt produktion semesterstängt.
Det innebär förändrade öppettider och det finns en deadline för att hinna få din plåt i tid. Läs mer under kontakta oss.