Sök
Förfrågan
  • Sandwichpanel | BORGA

Sandwichpaneler för släta fasader med högt isoleringsvärde

På industrihallar och kommersiella byggnader är kraven ofta höga när det gäller energieffektivitet. Sandwichpaneler har blivit ett populärt alternativ som kombinerar god isoleringsförmåga med ett modernt utseende.

Sandwichpaneler utgörs av prefabricerade element som består av två lager förlackerade stålplåtar med en inre isoleringskärna av mineralull eller PIR-skum. Sandwichpaneler kan vara ett ekonomiskt alternativ i isolerade hallar där kraven på energieffektivitet är höga, som i kontors- och affärsbyggnader.

Panelerna är inte bara effektiva ur energiperspektiv. De medger ett snabbt och effektivt montage som möjliggör en kortare byggtid och förenklad logistik på byggarbetsplatsen. Att använda sandwichpaneler innebär att montaget kan ske helt från utsidan av byggnaden, och ger en färdig yta på insidan som är lämplig för många användningsområden utan att ytterligare installationer behövs.

Sandwichpanel passar för:

  • Isolerade byggnader med höga energikrav, exempelvis kontor, butiker eller industrier.
  • Där en slät fasad är ett estetiskt krav.
{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...

Avvikande öppettider under semesterperioden

Vecka 29, 30 och 31 (15 juli – 5 augusti) håller vår komponent- och hallförsäljning, varuutlämning samt produktion semesterstängt.
Det innebär förändrade öppettider och det finns en deadline för att hinna få din plåt i tid. Läs mer under kontakta oss.