Sök
Förfrågan

Mångsidiga affärsbyggnader för handel och kontor

Fullt fokus på affärerna varje dag, det är ett måste för att bli framgångsrik i affärer. Inte minst för företag inom handeln där varje timme räknas. Resultatet är moderna affärsbyggnader för i stort sett all typ av handel och tjänsteverksamhet.

Få en offert gratis
Robert Törnqvist
Jag är expert på hallbyggnation och kan ge dig goda råd och svar på det du funderar över oavsett om det gäller teknik, byggprocessen eller annat relaterat till dina byggplaner.

Våra standardhallar för affärsbyggnader går snabbt att bygga

Handel är helt naturligt för oss på Borga och vi har lång erfarenhet av att bygga affärsbyggnader. Det betyder att det går snabbt, både på pappret och i praktiken.

Vår ambition är alltid att stärka din affärsverksamhet och få dina kunder som medarbetare att trivas.

Med vårt standardiserade byggsystem kan du bygga en helt unik affärsbyggnad där färger, material och tillvalslösningar anpassas efter din företagsprofil.

Det är dessutom enkelt att bygga med Borga! Vår smidiga byggprocess för standardhallar gör att du kan fokusera på din verksamhet medan byggnationen fortskrider.

Vårt byggsystem

Nyckelfärdig och skräddarsydd affärshall med totalentreprenad

Vi levererar kompletta lösningar innefattande mark, platta, byggnad, installationer och inredning. När byggnaden är besiktad och godkänd, då är det bara att flytta in verksamheten och låta verksamheten rulla igång med minimalt uppehåll. Det du behöver, det löser vi. Vi utgår alltid ifrån dina unika behov och skapar tillsammans en optimal lösning för er verksamhet.

Vårt helhetsåtagande är unikt när det gäller att avlasta dig genom hela processen från idé till färdig byggnad.

Ett exempel på vad som gör oss unika är vår interna förmåga att rita och projektera det underlag som behövs för projektet. Dessutom hjälper vi till med alla myndighetskontakter och tar ansvar för att koordinera alla underleverantörer.

Med oss blir byggherreansvaret helt enkelt lättare att bära.

Totalentreprenad ger dig fördelar

Vi bygger många olika typer av affärslokaler

Affärsbyggnader är en av många olika typer av stålhallar som vi på Borga bygger. Med vårt egenutvecklade byggsystem för stålhallar så kan vi bistå med en flexibilitet i att möta dina krav och önskemål på din nya affärslokal. För dig som kund innebär det en oslagbar enkelhet och ett stort urval av möjligheter för en skräddarsydd affärsbyggnad.

Den allra bästa tekniska lösningen för tänkt användningsområde helt enkelt!

Några exempel på affärslokaler vi på Borga bygger:

Fler referensexempel på affärslokaler

INSTALLERA SOLCELLER NÄR DU KÖPER DIN STÅLHALL

Vi erbjuder installation av solceller i samband med köp av stålhall eller vid renovering av tak. Vi ser till att allt sker smidigt och effektivt, från den första konsultationen till färdig installation!

Det är det vi på Borga kallar bekymmersfri byggnation.

Med solceller i leveransen av din hall kan vi dra nytta av en gemensam projektering, genomtänkta tekniska lösningar och en samordnad arbetsplatsetablering. Det gör att du får en installation som är hållbar i ordets rätta bemärkelse.

Solceller - Ett klokt val!

 

Förfrågan hallbyggnation

MK Bussresor valde Borga | BORGA

Mikael, MK Bussresor

”Vi ville bygga helt nytt och få ihop bussgaraget med kontoret som förr låg nere på stan vilket ibland var opraktiskt. Jag hade idéer om hur jag ville ha det och tillsammans med Borga hittade vi en modell och lösning som passade våra behov.”

Titta på bilder

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...

Avvikande öppettider under midsommar och semesterperioden

Från kl 12.00 dagen innan midsommar samt midsommarafton håller Borga stängt.

Vecka 29, 30 och 31 (15 juli – 5 augusti) håller vår komponent- och hallförsäljning, varuutlämning samt produktion semesterstängt.
Det innebär förändrade öppettider och det finns en deadline för att hinna få din plåt i tid. Läs mer under kontakta oss.