BORGA
Sök

Mångsidiga affärsbyggnader för handel och kontor

Fullt fokus på affärerna varje dag, det är ett måste för att bli framgångsrik i affärer. Inte minst för företag inom handeln där varje timme räknas. Resultatet är moderna affärsbyggnader för i stort sett all typ av handel och tjänsteverksamhet.

Våra standardhallar för affärsbyggnader går snabbt att bygga

Handel är helt naturligt för oss på Borga och vi har lång erfarenhet av att bygga affärsbyggnader. Det betyder att det går snabbt, både på pappret och i praktiken. Vår ambition är alltid att stärka din affärsverksamhet och få dina kunder som medarbetare att trivas. Med vårt standardiserade byggsystem kan du bygga en helt unik affärsbyggnad där färger, material och tillvalslösningar anpassas efter din företagsprofil. Det är dessutom enkelt att bygga med Borga! Vår smidiga byggprocess för standardhallar gör att du kan fokusera på din verksamhet medan byggnationen fortskrider.

Mikael Bergh, MK Bussresor - Nöjd kund | BORGA
– Det hela löpte bra och resultatet blev riktigt lyckat.
Vi är mycket nöjda med alltihop.

Mikael – MK Bussresor | ★ Info

Nyckelfärdig och skräddarsydd affärshall med totalentreprenad

Vi levererar kompletta lösningar innefattande mark, platta, byggnad, installationer och inredning. När byggnaden är besiktad och godkänd, då är det bara att flytta in verksamheten och låta verksamheten rulla igång med minimalt uppehåll. Det du behöver, det löser vi. Vi utgår alltid ifrån dina unika behov och skapar tillsammans en optimal lösning för er verksamhet.

Vårt helhetsåtagande är unikt när det gäller att avlasta dig genom hela processen från idé till färdig byggnad. Ett exempel på vad som gör oss unika är vår interna förmåga att rita och projektera det underlag som behövs för projektet. Dessutom hjälper vi till med alla myndighetskontakter och tar ansvar för att koordinera alla underleverantörer. Med oss blir byggherreansvaret helt enkelt lättare att bära.

Tala med våra rådgivare

Vi är experter på hallbyggnation och kan ge dig goda råd och svar på det du funderar över om dina byggplaner, oavsett om det gäller teknik eller  byggprocessen. Vi fäster därför alltid stor vikt vid att förstå dina behov, krav och  din målbild. Och tänk på att ju tidigare våra rådgivare kommer in i din beslutsprocess, desto bättre och mer ekonomisk kommer din färdigställda byggnad att bli.

VÄLJ DIN KONTAKTPERSON HÄR!

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...