BORGA
Sök

Lantbrukshallar

Borga kommer från landet och har båda fötterna på jorden. Vår ena fot vilar på lång erfarenhet av att bygga lantbrukshallar för lager, verkstad, djurskötsel och skogsbruk. Den andra vilar på gammalt hederligt bondförnuft.

Vårt ursprung är att bygga lantbrukshallar

Borga har byggt lantbrukshallar för gårdens alla behov i mer än 40 år. Förutom vår långa historik av att bygga maskinhallar för lantbruket, förvaltar vi också ett arv från Sveriges lantmän i och med att tog över byggverksamheten från Lantmännen för några år sedan.

Idag bygger Borga både djurstallar, mjölkstallar och lagerbyggnader för lantbruket. Vår bakgrund gör att vi förstår lantbrukarens vardag och förutsättningar bättre än de flesta.

Borgas hjärta finns i Skara i mitten av den bördiga Västgötaslätten. Vi kommer från en bygd med stark entreprenörsanda. Här har många framgångsrika entreprenörsföretag startat med drivkraften att ”inget är så bra att det inte kan göras bättre”. Vårt ursprung i landsbygden, gör att vi förstår vår omgivning och människorna som brukar naturen. Här är ett handslag ett handslag och ingenting annat. Och som innovatörer vet vi vad som krävs av en modern lantbrukshall för hållbar djurhållning och trygg förvaring av maskiner mm.

Vill du bygga nyckelfärdig totallösning?

Då ska du kontakta våra entreprenadsäljare. När du köper en totalentreprenad hjälper vi dig från första idé till färdig byggnad. Vi avlastar dig med det ansvar som du som byggherre har i ett större byggprojekt, så som samordning av arbete arbetsmiljö och myndighetskontakter. Vi har byggt 1000-tals stallar genom åren och vet hur en bra miljö ska utformas och samtidigt skapa en god effektivitet för dig i det dagliga arbetet.

Borga kan utforma, projektera och bygga allt från kalla sädesmagasin till isolerade mjölkstall med inredning och installationer. Oftast gör vi hela projekteringen själva, men ibland sker det i tätt samarbete med underleverantörer av inredning och tekniska installationer, och vi kan också bistå redan i din förprövning. Ibland har du som kund tagit fram en lösning med en rådgivare eller underleverantör som vi helt enkelt bygger vidare på. Vi har täta band med många av lantbrukets leverantörer och är vana vid samarbeten med kundens behov i fokus.

Ingen sida hittad för "{{query}}", försök med annat sökord
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...