BORGA
Sök

Lantbrukshallar

Borga kommer från landet och har båda fötterna på jorden. Vår ena fot vilar på lång erfarenhet av att bygga lantbrukshallar för lager, verkstad, djurskötsel och skogsbruk. Den andra vilar på gammalt hederligt bondförnuft.

Vårt ursprung är att bygga lantbrukshallar

Borga har byggt lantbrukshallar för gårdens alla behov i mer än 40 år. Vårt hjärta finns i Skara i mitten av den bördiga Västgötaslätten. Vi kommer från en bygd med stark entreprenörsanda. Här har många framgångsrika entreprenörsföretag startat med drivkraften att ”inget är så bra att det inte kan göras bättre”. Vårt ursprung i landsbygden, gör att vi förstår vår omgivning och människorna som brukar naturen. Här är ett handslag ett handslag och ingenting annat. Och som innovatörer vet vi vad som krävs av en modern lantbrukshall för hållbar djurhållning och trygg förvaring av maskiner mm.

Vill du bygga nyckelfärdigt mjölk-, eller djurstall?

Då ska du kontakta våra entreprenadsäljare och be om en trygg totallösning från Bygglant. När du köper en Bygglanthall hjälper vi dig från idé till färdig byggnad. Vi avlastar dig med det ansvar som du som byggherre har i ett större byggprojekt, så som samordning av arbete arbetsmiljö och myndighetskontakter. Bygglant och Borga har byggt 1000-tals lantbrukshallar genom åren och vet hur en bra miljö för djuren ska utformas och samtidigt skapa en god effektivitet för dig i det dagliga arbetet.

Läs mer om trygga totallösningar för lantbruket

Ingen sida hittad för "{{query}}", försök med annat sökord
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...