Sök

Lantbrukshallar

Vår smidiga process att bygga lantbrukshallar och ladugårdar med oss som partner, gör att du kan fokusera på ditt lantbruk medan vi löser alla myndighetskontakter och projektleder bygget av lantbruksbyggnaden.

I och med att vi producerar de flesta av våra byggkomponenter själva och använder oss av våra egenutvecklade konstruktionslösningar har vi full kontroll på hela byggkedjan och kvaliteten. Vi är unika i vårt erbjudande av totalentreprenad och egenproducerat material till våra hallar.
Vill du hellre sköta en större del av byggnationen själv, finns möjlighet att köpa samma hållbara lantbrukshallar från oss som överbyggnad.
Borga kommer från landet och har båda fötterna på jorden. Vår ena fot vilar på lång erfarenhet av att bygga lantbrukshallar för lager, verkstad, djurskötsel och skogsbruk. Den andra vilar på gammalt hederligt bondförnuft.
Hör av dig till våra rådgivare för att få en offert på kostnaden för att bygga din ladugård eller lantbrukshall.

Lasse & Andreas - Kronogården | BORGA– Det var väl egentligen inga tveksamheter om vilken leverantör vi skulle välja.
Vi kollade lite med andra tillverkare men Borga har ju ett gott rykte, stod sig bra prismässigt och vi har själva sett att Borga gör bra hallar.

Lasse & Andreas – Kronogården | ★ Info

Välj en aktör med över 45 års vana av att bygga lantbrukshall

När du anlitar oss får du en bekymmersfri byggnation. Borga har byggt lantbrukshallar för gårdens alla behov i mer än 45 år. Vi har också haft kontakt i byggfrågor med kommuner runt om i Sverige – många gånger redan. Under åren har vi byggt lantbruksbyggnader och stålhallar för hundratals mer eller mindre ovanliga syften inom lantbruk.

Det är väldigt få utmaningar vi möter för första gången. Så med oss kan du räkna med att någon som har varit med förr hjälper dig lösa utmaningar längs vägen. Utifrån vår långa erfarenhet har vi utvecklat ett eget flexibelt byggsystem och det utgör grunden i många av de lantbrukshallar vi bygger, som justeras för att passa just dig. I och med att vi hanterar allt slipper du dyra mellanhänder. Du får också en lösningsfokuserad partner med full koll på hela projektet. Från råvara till slutbesiktigad jordbrukshall. Förutom vår långa historik av att bygga maskinhallar för lantbruket, förvaltar vi också ett arv från Sveriges lantmän i och med att tog över byggverksamheten från Lantmännen för några år sedan.

Tala med våra rådgivare

Vi är experter på hallbyggnation och kan ge dig goda råd och svar på det du funderar över om dina byggplaner, oavsett om det gäller teknik eller  byggprocessen. Vi fäster därför alltid stor vikt vid att förstå dina behov, krav och  din målbild. Och tänk på att ju tidigare våra rådgivare kommer in i din beslutsprocess, desto bättre och mer ekonomisk kommer din färdigställda byggnad att bli.

VÄLJ DIN KONTAKTPERSON HÄR!

Gedigna lantbruksbyggnader efter dina önskemål

Idag bygger Borga lantbruksbyggnader som djurstallar, mjölkstallar och lager- och maskinbyggnader för lantbrukare som dig. Vår bakgrund gör att vi förstår din vardag och dina förutsättningar bättre än de flesta.

Borgas hjärta finns i Skara i mitten av den bördiga Västgötaslätten. Vi kommer från en bygd med stark entreprenörsanda. Här har många framgångsrika företag startat med drivkraften att ”inget är så bra att det inte kan göras bättre”.
Vårt ursprung i landsbygden gör att vi förstår vår omgivning och människorna som brukar naturen. Här är ett handslag ett handslag och ingenting annat. Och som innovatörer vet vi vad som krävs av en modern lantbrukshall för hållbar djurhållning och trygg förvaring av maskiner.
Borga kan utforma, projektera och bygga allt från oisolerade sädesmagasin till isolerade mjölkstall med inredning och installationer.
Vi finns här för dig. Redan i planeringsstadiet av utformningen – och genom hela resan till färdig lantbruksbyggnad. Oavsett om det gäller:

 

Lantbrukshall i nyckelfärdig helhetslösning eller överbyggnad i delad entreprenad

Att investera i en ny komplett lantbruksbyggnad är ett stort beslut. Både för små och stora företag. Och i en byggentreprenad är det mycket att hålla reda på; allt från tillstånd och regelverk till ansvaret du har som byggherre. Många av våra kunder som är intresserade av att bygga lantbrukshall väljer en överbyggnad från oss. Då är grunden redan klar när vi levererar vårt byggmaterial och färdigställer lantbrukshallen.

Alternativet är att vi tar hand om hela bygget, medan du fokuserar på allt annat du vill få gjort.

Oftast gör vi hela projekteringen själva, men ibland sker det i tätt samarbete med underleverantörer av inredning och tekniska installationer. Vi kan också stötta dig redan i din förprövning. Ibland har du som kund tagit fram en lösning med en rådgivare eller underleverantör som vi helt enkelt bygger vidare på.

Vi är din partner för lantbrukshallen. Som hittar lösningar och driver projektet med trygg vana. Oavsett om det gäller en totalentreprenad eller en utförandeentreprenad. Läs mer om de olika entreprenadformerna i Borga Entreprenadskola.

Släpp bygget och fokusera på annat – trygg totalentreprenad

Många lantbrukare har svårt att få tiden att räcka till. Om du känner igen dig i det kommer totalentreprenad troligen passa dig. När du köper en totalentreprenad med Borga som generalentreprenör hjälper vi dig från första idé till färdig lantbrukshall. Då kan du släppa bygget – och överlämna det till en kunnig projekteringsfirma med mer än 10 000 genomförda byggnationer bakom sig. Du slipper ta ansvaret som det innebär att vara byggherre i ett större byggprojekt. Till exempel samordning av arbete, arbetsmiljö och myndighetskontakter. I slutändan får du en nyckelfärdig lantbrukshall. Skräddarsydd för det du ska använda den till och för att förenkla din vardag.

Då ska du kontakta våra entreprenadsäljare. När du köper en totalentreprenad hjälper vi dig från första idé till färdig byggnad. Vi avlastar dig med det ansvar som du som byggherre har i ett större byggprojekt, så som samordning av arbete arbetsmiljö och myndighetskontakter. Vi har byggt 1000-tals stallar genom åren och vet hur en bra miljö ska utformas och samtidigt skapa en god effektivitet för dig i det dagliga arbetet.

Borga kan utforma, projektera och bygga allt från kalla sädesmagasin till isolerade mjölkstall med inredning och installationer. Oftast gör vi hela projekteringen själva, men ibland sker det i tätt samarbete med underleverantörer av inredning och tekniska installationer, och vi kan också bistå redan i din förprövning. Ibland har du som kund tagit fram en lösning med en rådgivare eller underleverantör som vi helt enkelt bygger vidare på. Vi har täta band med många av lantbrukets leverantörer och är vana vid samarbeten med kundens behov i fokus.

Totalentreprenad, generalentreprenad | BORGA

Nyckelfärdiga byggnader med trygga totalentreprenader

En kunnig projekteringsfirma med mer än 10 000 genomförda byggnationer, det är vad du får när du väljer att bygga nyckelfärdig helhetslöning med Borga som generalentreprenör.

Läs mer

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...