Sök
Förfrågan

Fästdon för tak och väggar av plåt

Skruv av högsta kvalitet är ett måste för oss. Vi säljer montageskruv för plåtprofiler, farmarskruv, i olika modeller och dimensioner för infästning mot trä, lättbalk eller stål samt för överlapps-skruvning plåt mot plåt.

Vår farmarskruv är framtagen med högsta möjliga krav på beständighet. Vi har själva ägt en skruvfabrik och vågar påstå att vi är proffs på infästning i stål och plåt. Vi vet att skruvens
kvalitet är avgörande för hallens livslängd och vi kompromissar aldrig med kvaliteten. Därför är skruvens alla delar är genomarbetade: stålkvaliteten, gummiblandningen, brickan av aluminium och lacken.

  • Hög stålkvalitet
  • Optimerad gummiblandning
  • Brickan av aluminium
  • Lackad i plåtens färg

Gemensamt för farmarskruven är den borrande spetsen och sexkantshuvudet som möjliggör snabbt och smidigt montage, samt den ledade brickan med tätning av gummi. Skruven är tillverkad av härdat stål och elförzinkad. För montage i stålbalk finns en variant utan tätningsbricka.

Rätt skruv på rätt ställe

Att välja rätt skruv är inte bara viktigt för hållbarheten, det handlar också om utseende och helhetsintryck. Därför är skruvens huvud lackerat så att det smälter samman med plåten. Skruven kan också köpas i olackerat utförande för invändiga eller dolda montage.

Alla fästdon är testade i vårt eget byggsystem för stålhallar. Vi säljer skruv i hela förpackningar vid lösbeställning av plåt och som del av förpackning vid kompletta materialsatser för tak och vägg. Prata med våra rådgivare på plåt och byggkomponent för att få rätt mängd och typ av skruv till din beställning.

Som hallbyggare har vi självklart ett komplett utbud av skruv för montage av beslag, bleck och isolering samt för sammanfogning av stål- och plåtprofiler i olika tjocklekar.

 

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...