BORGA
Sök
  • Building process with control of the entire chain | BORGA

En byggprocess för hallar i fem enkla steg

Borga har total kontroll på hela byggkedjan. Det gör att vi kan garantera rätt kvalitet på din stålhall och ett pris som håller i slutänden. Dessutom står byggnaden färdig i rätt tid. Full koll från vår sida, ovärderlig trygghet på din sida.
1. Rätt specifikationer

En stålhall från Borga utgår från alltid dina behov, önskemål och krav. Våra duktiga säljare hjälper dig att kartlägga alla dessa delar för att ta ditt byggprojekt till nästa nivå.

2. Smidig projektering

När behovet är kartlagt kan den detaljerade planeringen påbörjas. Borgas erfarna projektledare och ingenjörer tar fram alla konstruktionsritningar som behövs.

3. Modern produktion

Alla bärande komponenter, takplåt och väggbeklädnader till vårt byggsystem tillverkas i Borgas fabriker. Stommarna tillverkas i Polen i vår moderna, robotiserade anläggning.

4. Egna montageteam

En montageledare från Sverige och ett kunnigt montageteam från Polen monterar din hall och kvalitetssäkrar varje detalj. Eftersom våra montageteam är specialister på våra produkter och byggsystem kan du vara säker att arbetet utförs lika snabbt som korrekt

5. Färdig byggnad

Din stålhall står nu klar och du har fått en skräddarsydd byggnad på kort tid. Stålhallen slutbesiktigas av en projektledare. Du får samtidigt en digital slutdokumentation med ritningar, materialspecifikation och övrigt avtalat material.

Oslagbar styrka

Borgas byggprocess med specifikation, projektering, produktion, montage och färdig byggnad är enkel i sin utformning, men ställer desto högre krav på oss som tillverkare och byggare. Vi arbetar på samma sätt i alla projekt, oavsett om det är en kundanpassad stålhall eller en stålhall med färdiga mått. Du får alltid vad du frågar efter.

Ingen sida hittad för "{{query}}", försök med annat sökord
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...