BORGA
Sök

Väggelement av betong

Både estetiska och funktionella krav vägs in vid val av väggelement som sockel på din byggnad. Elementen ger att bra skydd i miljöer med mycket trafik och rörelse, och många tycker dessutom att det ser snyggt ut och ger en mer harmonisk byggnad.

Borga säljer väggelement av betong, som är särskilt lämpade för vårt eget byggsystem. Elementen finns i isolerade och oisolerade utföranden till industribyggnader, stallar, garage och maskinhallar etc. För att motsvara alla behov går elementen att få med olika ytbehandlingar: finborstad, rollad, grovborstad eller stålad.

LM

T- och L-stöd

Betongstöden används till planlagerlösningar med eller utan fickor. L-stöden fungerar vanligtvis som ytterväggar och T-stöden som mellanväggar. Stöden placeras på grusad bädd och behöver inte grävas ned.

Dimensioner

L-stöden finns i höjder mellan 300 och 2200 mm. Standardbredd är 2000 mm, men går att få i anpassade passbitar om det krävs.

T-stöden klarar packningsmaskiner på upp till 20 ton. Stöden är armerade för att klara tryck från båda håll. Standardmått är 2400 mm i bredd och 3000 mm i höjd.

Ingen sida hittad för "{{query}}", försök med annat sökord
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...