Sök
Förfrågan
Sök

Var tillverkas Borgas stålhallar?

Är det Borga själva som tillverkar alla delarna i sina hallbyggnader?

Svar

På Borga är vi stolta över att vi har kontroll på hela kedjan. Det handlar mycket om att vi tillverkar det mesta av materialet i våra egna fabriker. Alla bärande komponenter, såväl som ytskikt av plåt kommer faktiskt från egna produktionslinjer.

I Borgakoncernens robotiserade svetsfabrik utanför Lodz, mitt i Polen, tillverkar vi stålstommar och fackverk, valsar och bockar stålprofiler och beslag samt valsar sinusplåt. Dessa produkter skickas till Borgas byggplatser som finns i 11 länder i Europa. Vägg- och takplåten till våra Svenska projekt tillverkas i Västgötska Skara, där också Borgas huvudkontor ligger.

Det som vi inte tillverkar själva köper vi in från långsiktigt utvalda leverantörer. Det viktigaste för oss, är att specifikationen på ingående produkter i vårt byggsystem inte förändras kortsiktigt. På så sätt kan vi garantera en kontinuerligt hög kvalitet i vårt byggsystem!

Sammanfattningsvis består vårt byggsystem av egentillverkade produkter och tillvalslösningar från utvalda, stabila leverantörer. Vi ställer lika höga krav på de delar som vi köper in, som de vill tillverkar själva. Det ger oss en kvalitetssäkrad och effektiv produktionskedja från skruv till stomme – vi har kontroll på hela kedjan.

 

Var detta till hjälp?
{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...