Sök
Förfrågan
Sök

Hur går det till att bygga med Borga?

Vad kan jag förvänta mig gällande byggnationen när jag valt att köpa en hall från Borga?

Svar

Till hur stor del beror på vilken typ av entreprenad som är avtalad, dvs. om det är en utförandeentreprenad eller en totalentreprenad.

Om det är en totalentreprenad tar vi ansvar för all projektering för de delar som vi levererar och vi står också för samordningen mellan olika underentreprenörer. Om det är en utförandeentreprenad, vilket är vanligast vid lite enklare hallar, så står du som byggherre med ansvaret för att samordna projektering, byggarbeten och arbetsmiljön på byggarbetsplatsen.

Efter att vi slutit ett avtal kommer du att bli kontaktad av en projektledare som går igenom de åtaganden du har som byggherre, så att ditt byggprojekt får förutsättningar att starta på ett sätt så att din tidsplan kan hållas. Nästa viktiga händelse är startmötet där kontraktet gås igenom i minsta detalj så att alla önskemål, krav och åtaganden är utredda innan projektet startar.

Borga arbetar enligt ett kvalitetsledningssystem som är tätt knutet till branschens spelregler. Det innebär att vi har en noggrant utformad metodik för hur våra projekt ska bedrivas så att alla parter ska bli nöjda med både slutresultatet och vägen dit.

Var detta till hjälp?
{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...

Avvikande öppettider under midsommar och semesterperioden

Från kl 12.00 dagen innan midsommar samt midsommarafton håller Borga stängt.

Vecka 29, 30 och 31 (15 juli – 5 augusti) håller vår komponent- och hallförsäljning, varuutlämning samt produktion semesterstängt.
Det innebär förändrade öppettider och det finns en deadline för att hinna få din plåt i tid. Läs mer under kontakta oss.