Sök
Förfrågan
Sök

Kan ni hjälpa till med markarbetet och gjuta plattan till min hallbyggnad?

Jag har inga bra kontakter med några underentreprenörer som kan gjuta plattan till hallen som jag vill köpa. Kan ni hjälpa mig med detta?

Svar

Visst kan vi hjälpa till med helheten. Det gör vi genom att åta oss en totalentreprenad. I en sådan tar vi helhetsansvaret för både projektering och upphandling och samordning av underentreprenörer.

En totalentreprenad från Borga kan omfatta alla eller delar av arbetena. Ibland tar våra kunder själv hand om markarbetena och vi levererar grunden och överbyggnaden. Ibland tar vi även hand om markarbetena. Vi har ett nätverk med underentreprenörer i som täcker stora delar av Sverige, som vi litar på och som vi vet att vi kan använda oss av för bästa kvalitet.

Ett annat sätt att lösa grunden är att vi levererar vår prefabricerade plintgrund med plintar och kantbalkar. I många hallar är detta ett alldeles utmärkt sätt att få till en kostnadseffektiv och tidssmart lösning. Det funkar isolerat som oisolerat och det går dessutom alldeles utmärkt att gjuta en platta innanför kantbalkarna.

Var detta till hjälp?
{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...

Avvikande öppettider under semesterperioden

Vecka 29, 30 och 31 (15 juli – 5 augusti) håller vår komponent- och hallförsäljning, varuutlämning samt produktion semesterstängt.
Det innebär förändrade öppettider och det finns en deadline för att hinna få din plåt i tid. Läs mer under kontakta oss.