Sök
Förfrågan
Sök

Nytt ridhus och stall till vår förening och ridskola?

Hej, jag sitter i styrelsen för en ridskola i Mellansverige. Vårt nuvarande ridhus är från 80-talet och vår verksamhet har sedan dess vuxit ordentligt och nu behöver vi större, bättre och effektivare lokaler. Vi har aktiviteter sju dagar i veckan och är i akut behov av moderna och effektiva faciliteter. Vår sadelkammare och våra toaletter är för små, kontoret lika så.

Vi har fler hästar nu och därför är vårt stall från 90-talet för litet. Men det vi främst behöver är ett nytt, större ridhus. Ett sådant skulle även göra det möjligt för oss att arrangera tävlingar som uppfyller nu gällande krav från Ridsportförbundet.

Vi har förstått att Borga kan erbjuda just det vi behöver. Vad skulle ni rekommendera som vårt första steg i en eventuell samverkan?

/Bo

Svar

Hej Bo,

Det låter som ni står inför många spännande utmaningar och möjligheter! Vi på Borga har mångårig erfarenhet av att hjälpa ridskolor, ridcenter och föreningar att gå från idé till färdig anläggning.

När det gäller er befintliga anläggning, som är i akut behov av modernisering, är vi alltid intresserade av att sitta på hur vi kan hjälpa er med såväl ert ridhus som era stallar och andra faciliteter som sadelkammare, kontor och toaletter. Med vår expertis inom prefabricerade stålhallsbyggnader kan vi erbjuda er en snabb och effektiv byggprocess.

Om ni är intresserade av att kunna arrangera ridsportstävlingar har vi god erfarenhet av att bygga ridhus som uppfyller de krav och standarder som Ridsportförbundet ställer. Vi har också erfarenhet av att bygga universellt utformade ridhus och stall som är anpassade för full tillgänglighet. Detta skulle inte bara underlätta er dagliga verksamhet utan även göra det möjligt för er att inkludera fler i ert utbud av ridsportsaktiviteter.

Ni nämnde effektivitet, utöver att skapa goda och effektiva logistikflöden så väl i som utanför era lokaler har vi möjligheten att inkludera moderna lösningar såsom solpaneler i er nya anläggning, vilket inte bara är bra för miljön men också kan minska era driftskostnader på lång sikt.

Vårt första steg i denna process skulle vara att arrangera ett personligt möte för att genomföra en behovsanalys. Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan, vi kontaktar er efter det. Vi ser fram emot en kontakt!

Med vänliga hälsningar,

Borga


Förfrågan hallbyggnation

Var detta till hjälp?
{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...