BORGA

Sök

  • Byggtillbehör och komponenter | BORGA

Byggtillbehör för proffs

Borga är mer än kompletta stålhallar för olika behov. Vi har även ett brett sortiment av plåt, byggelement och byggtillbehör. Majoriteten av produkterna tillverkas av Borga. Resten är noggrant utvalt från erkända leverantörer.

På Borga tycker vi om att bygga, oavsett om det är en komplett stålhall eller en del av en byggnad. Borgas sortiment består av alla viktiga produkter som behövs för att bygga en ny stålhall, men också för att renovera tak och väggar på en befintlig byggnad. Genom att tillverka egna nyckelprodukter själva kan vi garantera god tillgänglighet och hög kvalitet. Alla produkter är utvalda för att fungera optimalt med Borgas byggsystem.

Byggtillbehör och komponenter av hög kvalitet

Produkterna i Borgas sortiment präglas av hög kvalitet, lång livslängd och stor valfrihet. För oss är det viktigt att leverera hållbara produkter som tillför ett tydligt mervärde i varje byggprojekt. Vissa gånger är det fokus på funktion, andra gånger på det man kan se och ta på. Oftast är det fokus på flera delar. Borgas byggkomponenter passar de flesta behov och levereras i alla möjliga former och färger. Modernt, klassiskt, praktiskt eller praktfullt – allt är möjligt.