BORGA

Sök

  • Totalentreprenad inom hallbyggnation | BORGA

Totalentreprenad med Borga och Bygglant tar dig hela vägen

Den bekvämaste vägen till en komplett hallbyggnation är att låta Borga ta hand om allt i en totalentreprenad. Vi levererar en nyckelfärdig byggnad och tar ansvar för alla installationer. Du kan fokusera på ditt och vi drar i alla trådar.

Som byggherre måste du hålla reda på en mängd regler och ta ett stort ansvar för säkerheten i ditt byggprojekt. Men så behöver det inte vara. Vi kan avlasta dig och erbjuda en bekvämare väg fram till färdig byggnad. Borga ser till att din stålhall blir komplett och hjälper dig genom hela byggprocessen. Dessutom tar vi ansvar för en mängd installationer och koordinerar alla underleverantörer så att både tidsplaner och kvalitet upprätthålls.

Borga är den enda hallbyggaren med egen produktion av både stommar och plåt som också erbjuder totalentreprenader. Vi gör det genom vårt dotterbolag Bygglant. Ett smidigare hallbygge får du leta efter.

Bygglant – Borgas specialist inom totalentreprenader

Bygglant är ett renodlat kompetensföretag inom projektering och totalentreprenad. Som vårt dotterbolag har Bygglant tillgång till Borgas alla produkter och systemlösningar men är fria att anlita de underleverantörer och entreprenörer som behövs för att du som kund ska få precis den lösning du önskar. Borgas och Bygglants samlade styrkor ger dig som byggherre en oslagbar kombination av kunskap, kvalitet och trygghet.

Totalentreprenad inom hallbyggnation | BORGA

Läs mer om totalentreprenader på Bygglants hemsida