Sök
Förfrågan

Handelsanläggning utöver det vanliga ska byggas i Skara

  • Handelanläggning | BORGA
  • Handelanläggning | BORGA

Astro Sweden tänker sätta Skara på kartan med en destination för jägare, friluftsälskare och astronomiintresserade och då är det självklart att vi vill vara med på resan. Vi är stolta över att ha fått förtroendet att leverera Astro Swedens nya jättebygge i Skara.

– Att få hjälpa Christer Kjellner med hans företagsbygge, bildligt som bokstavligt, är en ynnest. Samtidigt får vi en möjlighet att visa upp oss på hemmaplan, säger Anders Paulsson, VD på Borga Plåt.

Vi har levererat till Astro Swedens ägare Christer Kjellner tidigare. Bland annat var det Borgas byggplåt som täckte den nya fasaden på Coop-fastigheten i Skara som Christers bolag ägde vid tillfället. Vi byggde också huset där Elon och Jem & Fix huserar åt samme uppdragsgivare.

Men historiken går längre bak än så, vår ägare Peder Dagsanth gick i samma skolklass som Christer. Båda två är sprungna ur den entreprenörsanda som frodas på Varaslätten och har följt varandras framsteg under åren.

– Självklart spelar det roll att det finns en lång och god relation med Peder på Borga. Men det viktigaste för mig är att Borga är ett företag man kan lita på, och för att de hade den bästa lösningen för Astro Sweden, poängterar Christer Kjellner.

I slutet av april påbörjades den första delen av gjutningen. Byggprojektet är en totalentreprenad där vi tar in alla underentreprenörer, med ett undantag gällande markarbetena som Astro Sweden upphandlat direkt.

Borgas tillväxtresa sedan 1973

Borga, som från början var en leverantör av enklare hallar till lantbruket, bygger idag främst nyckelfärdiga, kommersiella byggnader och industrihallar. På senare år har företaget gjort en mycket stark tillväxtresa och under 2021 blev företaget ISO 9001-certifierat, vilket innebär att företaget arbetar konsekvent med kvalitetsfrågor.

– Vårt kvalitetsarbete, arbetsmiljöfokus och löfte om bekymmersfria byggnationer gör Borga till en perfekt partner för sådana här byggprojekt. Nu ger vi allt för att Christer och Astro Sweden ska bli mer än nöjda med sin investering, avslutar Anders Paulsson.

Beräknad överlämning av handelsbyggnaden är under hösten 2022.

Nyhet 2022-06-28

Välkommen till årets stora hästfest i Falsterbo

Mellan den 9-17 juli finns vi på plats på Falsterbo Horse Show i vår paviljong vid hopparenan. Välkommen in till oss för att få inspiration, tips och idéer. Våra rutinerade och erfarna hallsäljare finns där för er under veckan. Kom förbi och få något svalkande att dricka och titta på tävlingarna från vår läktare. För […]

Nyhet 2022-06-28

Öppettider under sommaren

Nu närmar vi oss sommar och ledighet. Under vecka 29-30 stänger vi för semester För att kunna leverera alla beställningar på plåt och byggprodukter innan semesterstängning, så gäller följande: Sista orderdag innan stängningen fred. 1/7 – Order som innefattar profilerad plåt. Under v. 28-32– Inga specialbeslag tillverkas under dessa veckor. Kontakta våra säljare/rådgivare på Plåt […]

Nyhet 2022-06-21

Välkomna att träffa oss på Borgeby Fältdagar

Äntligen är det mässa i Borgeby 29-30 juni! Årets största och viktigaste lantbruksmässa i södra Sverige går snart av stapeln. Mässan riktar sig mot den professionella lantbrukaren och Borga finns på plats för att ge tips, inspiration och råd om både plåt, byggprodukter och lantbruksbyggnader. Vill du komma men saknar entrébiljett? Kontakta någon av våra […]

Nyhet 2022-06-21

Öppettider under midsommarveckan

Öppettider under midsommarveckan. Kontor och försäljning: Torsdag den 23 juni –  Öppet kl. 08.00-12.00 Fredag den 24 juni – Midsommarafton – Stängt Produktion och varuutlämning i Skara: Torsdag den 23 juni –  Öppet kl. 08.00-16.00 Fredag den 24 juni – Midsommarafton – Stängt Vi önskar en fin midsommar helg. Välkomna på måndag igen.

Nyhet 2022-06-13

Vår kundundersökning visar på hög kundnöjdhet I vårt arbete att ständigt förbättras och möta våra kunders behov genomförde vi nyligen en kundundersökning där fick BORGA den höga ratingen 81,2 (av 100) på NKI; Nöjd Kund-Index! Undersökningen genomfördes av företaget Novus där över 300 kunder intervjuades via telefon som även kompletterades med en kvalitativ efterstudie för […]

Nyhetsarkiv
{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...