BORGA

Sök

Blåsdag inne i ett ridhus av perforerad väggplåt

Har du också undrat hur mycket det låter inne i ett perforerat ridhus en riktig blåsig dag?
När SylviaKPersson byggde sitt ridhus med perforerad väggplåt så var det många som undrade hur väder och vind skulle komma att upplevas inomhus.  Se hennes film från gården i Vinköl en riktigt blåsig dag i februari.

Se filmen

Läs mer om ridhuset vi byggt åt Sylvia.

SylviaKPersson har en del av sin verksamhet ute i ridhuset när hon leder sina kurser inom coachning, kommunikation och förändring.

Läs mer på hennes hemsida

 

Nyhet 2017-05-22

Minimässa i Felixsons lösdriftsstall

LRF Stengårdshult/Valdshult arrangerade en minimässa och hade samtidigt studiebesök och visning av familjen Felixsons lösdriftsstall i Hestra som uppfördes år 2015 av oss. Boel Felixson höll föredrag om byggprojektet inför ca 130 besökare. Förutom Borga så deltog Scan med lite varuprov och Lantmännen Maskin som visade minilastare. LRFs ungdom fanns på plats och arrangera aktiviteter för barnen.     

Nyhet 2017-05-04

Vi växer och bygger ny produktionshall i Skara

Expansionen möjliggörs av en stark tillväxt på Borgas tio marknader i Europa. 2016 ökade hallbyggarkoncernens omsättning med nära +20 % och nådde en högre lönsamhet än på flera år. Dessutom anställde Borga inte mindre än 12 nya medarbetare på huvudkontoret i Skara under 2015–2016, en takt som håller i sig även under innevarande år. Det […]

Nyhet 2017-03-29

Vårt dotterbolag Bygglant söker teknisk säljare

Bygglant ingår i svenska Borga-koncernen. Med Bygglants spetskompetens inom totalentreprenader och Borgas kontroll på hela kedjan blir vårt gemensamma erbjudande helt unikt på byggmarknaden. Vi söker nu fler säljare med placering i Kalmar och Linköping. Läs mer på bygglant.se Välkommen med din ansökan!

Nyhet 2017-02-28

Blåsdag inne i ett ridhus av perforerad väggplåt

Har du också undrat hur mycket det låter inne i ett perforerat ridhus en riktig blåsig dag? När SylviaKPersson byggde sitt ridhus med perforerad väggplåt så var det många som undrade hur väder och vind skulle komma att upplevas inomhus.  Se hennes film från gården i Vinköl en riktigt blåsig dag i februari. Se filmen […]

Nyhet 2017-02-23

Välkomna till oss på Eurohorse

Nu har vårens hästmässa öppnat portarna på Scandinavium i Göteborg. Vår erfarna personal finns på plats t.o.m söndag för att svara på dina frågor gällande ridhus och stall. Du hittar oss i monter B04:20. Vi ses!

Nyhetsarkiv
Ingen sida hittad för "{{query}}", försök med annat sökord
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...