Sök
Förfrågan

Elithandbollsspelare ifrån Skara HF på sponsorbesök hos Borga

Sofia Berndtsson, välkänd spelare i Skara HF, tog sig tid att besöka Borga och hade ett trevligt samtal med oss. Vi fick höra om hennes resa inom handbollen, hennes engagemang för sporten och livet i Skara HF. Det var intressant att få en inblick i både de glädjeämnen och utmaningar som följer med att vara en elitidrottare.

Under besöket pratade Sofia också om hur det är att kombinera karriären med familjelivet. Att balansera professionell handboll med att vara förälder och arbetslivet är inte alltid lätt, men Sofia delade med sig av hur hon hanterar dessa utmaningar med glädje och engagemang.

Besökte fabriken

Förutom det intressanta samtalet fick Sofia en rundtur i vår fabrik. Det gav henne en djupare förståelse för vårt arbete, våra produkter och processerna bakom dem. Det var en utmärkt möjlighet för oss att visa upp vad vi gör här på Borga och stärka banden mellan oss och Skara HF ytterligare.

Borga är stolt sponsor till handbollsklubben Skara HF som spelar i elitserien

Det är viktigt med idrott och att motivera flera att röra på sig. Därför stöttar vi en mängd lokala idrottsföreningar i Skara Kommun, däribland Skara HF vars A-damlag spelar i SHE.

På Borga ser vi många likheter mellan vår verksamhet och Skara HF.

Liksom att spelarna behöver vara kunniga och väl förberedda är Borga ett lösningsorienterat företag som ser till kundens behov.

Ett vinnande lag hjälper och stöttar varandra. På Borga är vi hjälpsamma, vi stöttar varandra och våra kunder till en enklare vardag.

Drivet att hela tiden utvecklas och bli bättre finns alltid inom laget. Detsamma gäller oss på Borga, vi strävar alltid efter smartare och effektivare arbetsmetoder.

Borga och Skara HF strävar framåt tillsammans!

Nyhet 2024-04-23

Borga är på Nordbygg – vi svarar på din förfrågan så fort vi kan!

Under 23-26 april är säljgänget för plåt & byggtillbehör utställare på Nordbygg i Stockholm. Det innebär att vi har något längre svarstid på telefon, men vi via telefon eller e-post så fort vi har möjlighet! Välkommen!  

Nyhet 2024-04-23

Borga är utställare på Västsveriges mest centrala lantbruksmässa!

Nu är det knappt en månad kvar. Vi ses väl där! Den 15 – 16 maj hålls mässan ”Lantbruket i centrum”, mitt i centrala Lidköping. Det saknades en större mötesplats för lantbruket i västra Sverige och aldrig tidigare har en liknande mässa arrangerats mitt inne i hjärtat av Lidköping. Här lyfts leverantörer inom lantbruk fram […]

Nyhet 2024-04-18

Skyddad: Strategiskt partnerskap för att främja hållbarhet inom byggsektorn

Det finns inget utdrag eftersom detta är ett skyddat inlägg.

Nyhet 2024-04-17

Öppettider Valborg

Kontor och försäljning Sverige: 30/4  –  Dag före röd dag har vår försäljning för plåt och komponent öppet 07.30-12.00. Hallförsäljning 08.00-12.00 och Kontoret stänger 12.00. 1/5  –  Stängt Varuutlämning i Skara: 28/3  – Dag före röd dag har vår varuutlämning och produktion öppet 07.00 – 16.00 1/5  –  Stängt Välkomna tillbaka den 2 maj. Trevlig […]

Nyhet 2024-03-08

Snart dags för årets viktigaste byggmöte – Träffa Borga på Nordbygg!

Nu är det bara drygt en månad kvar. Vi ses väl där! Nordbygg i Stockholm, 23/4 – 26/4, är Nordens största mötesplats för bygg och fastighetsbranschen. Gratis inträde! På Nordbygg diskuteras grundfundamenten för bygg- och fastighetsbranschens framtid. Här möts arkitekter, byggherrar, fastighetsförvaltare, installatörer, hantverkare och projektledare från Europas alla hörn för att knyta kontakter, ta […]

Nyhetsarkiv
{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...