Sök
Förfrågan

Vi söker en erfaren redovisningsekonom

Du blir en del i vår redovisningsgrupp där vi hjälps åt med allt från dagliga redovisningsuppgifter till att färdigställa bokslut för de två svenska operativa bolagen Borga Plåt AB och Bygglant AB samt koncernmoderbolaget Borga Gruppen AB.

Dina arbetsuppgifter blir att löpande arbeta med hela redovisningsprocessen samt att vara en aktiv deltagare i vårt utvecklingsarbete av ekonomifunktionen i koncernen. De svenska bolagen använder affärssystemet GARP och ett skanningssystem för leverantörsfakturor samt en del övriga system. Gemensam budgetering, rapportering och koncernsammanställning sker utifrån ett nyligen infört BI-system.

Vi söker en erfaren redovisningsekonom som även har erfarenhet av att utveckla och effektivisera arbetet inom området.

Erfarenhet från internationell verksamhet är meriterande.

Eftersom vi är ett internationellt företag behärskar du engelska i både tal och skrift.

Kompetenskrav:

  • Mycket god erfarenhet av redovisningsarbete, allt från löpande arbete till färdigt bokslut.
  • Erfarenhet av att utveckla och förbättra rutiner.
  • Mycket god datavana

Meriterande:

  • Erfarenhet från internationell verksamhet.

Placeringsort: Skara
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

För ansökan eller frågor om tjänsten, kontakta Magnus Karlsson, CFO/Controller: magnus.karlsson@borga.com

Märk ämnesraden med: Ledig tjänst-Redovisningsekonom

Sista ansökningsdag: 18/8

 

Om Borga Group AB

Borga är en hallbyggarkoncern med rötterna i Skaraborg som erbjuder helhetslösningar inom tak-, vägg- och hallbyggnation. Verksamheten sträcker sig ut i stora delar av Europa.

Sedan starten 1973 har Borga förändrat bilden av vad en stålhall kan vara. 2014 köpte vi totalentreprenören Bygglant och Sveriges nya hallbyggarkoncern skapades. Vårt helhetserbjudande är unikt och vårt mål är att förverkliga kundens mål om en prisvärd och bekymmersfri byggnation.  Vi är en internationell aktör och en av de ledande leverantörerna av prefabricerade stålhallar. Koncernens omsättning 2016 var 350 Mkr och vi har omkring 250 medarbetare.

Läs mer om oss på www.borga.se

Nyhet 2024-04-23

Borga är på Nordbygg – vi svarar på din förfrågan så fort vi kan!

Under 23-26 april är säljgänget för plåt & byggtillbehör utställare på Nordbygg i Stockholm. Det innebär att vi har något längre svarstid på telefon, men vi via telefon eller e-post så fort vi har möjlighet! Välkommen!  

Nyhet 2024-04-23

Borga är utställare på Västsveriges mest centrala lantbruksmässa!

Nu är det knappt en månad kvar. Vi ses väl där! Den 15 – 16 maj hålls mässan ”Lantbruket i centrum”, mitt i centrala Lidköping. Det saknades en större mötesplats för lantbruket i västra Sverige och aldrig tidigare har en liknande mässa arrangerats mitt inne i hjärtat av Lidköping. Här lyfts leverantörer inom lantbruk fram […]

Nyhet 2024-04-18

Skyddad: Strategiskt partnerskap för att främja hållbarhet inom byggsektorn

Det finns inget utdrag eftersom detta är ett skyddat inlägg.

Nyhet 2024-04-17

Öppettider Valborg

Kontor och försäljning Sverige: 30/4  –  Dag före röd dag har vår försäljning för plåt och komponent öppet 07.30-12.00. Hallförsäljning 08.00-12.00 och Kontoret stänger 12.00. 1/5  –  Stängt Varuutlämning i Skara: 28/3  – Dag före röd dag har vår varuutlämning och produktion öppet 07.00 – 16.00 1/5  –  Stängt Välkomna tillbaka den 2 maj. Trevlig […]

Nyhet 2024-03-08

Snart dags för årets viktigaste byggmöte – Träffa Borga på Nordbygg!

Nu är det bara drygt en månad kvar. Vi ses väl där! Nordbygg i Stockholm, 23/4 – 26/4, är Nordens största mötesplats för bygg och fastighetsbranschen. Gratis inträde! På Nordbygg diskuteras grundfundamenten för bygg- och fastighetsbranschens framtid. Här möts arkitekter, byggherrar, fastighetsförvaltare, installatörer, hantverkare och projektledare från Europas alla hörn för att knyta kontakter, ta […]

Nyhetsarkiv
  • Följ vår populära ridsportkanal!

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...