Sök
Förfrågan

Tävlingen avslutdad – Tävla om två PREMIUM-biljetter till GHS 2023

 • Tävla om GHS biljetter | BORGA
 • Tävla om GHS biljetter | BORGA

Tävlingen avslutad! Grattis Jenny Olsson
Dags för en tävling på Facebook och Instagram!

Var med och tävla om två finfina PREMIUM-biljetter till Gothenburg Horse Show och entrébiljetter till Eurohorse mässan 2023, där vi finns på plats i vår monter B04:12.
Biljetterna gäller under förmiddagen lördagen den 25 februari, kl. 09.00

Tävlingsuppdrag:

Vem vill du ta med dig på hästtävlingar i Göteborg för att uppleva en dag utöver det vanliga?

Allt du behöver göra är att:

 • Gilla inlägget på Facebook Borga Ridsport eller på Instagram Borga Sverige.
 • Kommentera och tagga den du vill ta med dig och ge denna upplevelse till.
 • Dela inlägget.

Det exklusiva PREMIUM-paketet ger dig och en vän möjlighet att uppleva action och spänning från de bästa platserna i arenan och njuta av härliga måltider under Gothenburg Horse Show 2023.

Detta ingår i PREMIUM-biljetterna på Gothenburg Horse Show:

 • bästa sittplatserna på arenan
 • VIP-entré
 • välkomstdryck
 • lunch- och/eller middagsbuffé inkl. alkoholfri dryck i Premium Lounge. Menyn i Premium Lounge är signerad stjärnkocken Håkan Thörnström.
 • garderob
 • guidad back stage tour (samma pass din biljett gäller)
 • inträde till EuroHorse-mässan (öppet mellan kl. 08.30-21.30)

Värde: 3.500 kr (inkl. moms)

Läs om hästupplevelser under GHS lördag förmiddag.

När man närvar på GHS evenemang godkänner besökaren kan bli filmad live eller fotograferad. Detta material kan sedan komma att användas av Gothenburg Horse Show eller Longines FEI World Cup™ och Borga  för egna ändamål.

Tävlingstid

Välkommen delta på vår facebooksida facebook.com/borgaridsport eller vår instagramsida instagram.com/borgasverige/ mellan den 07 november – 18 december.
En Jury från Borga kommer att välja ut en lycklig vinnare. Vinnaren kontaktas via facebook och presenteras den 21 december på facebook, instagram och på vår hemsida.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan inte bytas in mot pengar.
Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, stödd, administrerad av eller knuten till Facebook.

Gothenburg Horse Show 2019

Nyhet 2023-11-17

Rebuild Ukraine – en mässa fylld av engagemang och samhörighet

I veckan deltog vi från Borga på den internationella mässan i Warszawa om Ukrainas återuppbyggnad. I vår monter fick vi möjlighet att presentera vad Borga har att erbjuda för att kunna stötta byggnationen inom olika sektorer i landet då många områden har blivit hårt drabbade av krigets förödelse. Mässan präglades av ett stort engagemang från […]

Nyhet 2023-11-10

Borga deltar i ReBuild Ukraine

Borga deltar i “Rebuild Ukraine” -eventet den 14-15 november i Warszawa, Polen. Vi på Borga är stolta över att meddela vår medverkan i ‘ReBuild Ukraine 2023,’ en internationell konferens och utställning fokuserad på Ukrainas återuppbyggnad. Denna insats syftar till att skapa en bättre framtid för Ukraina, och vi är hedrade att bidra med vår kompetens […]

Nyhet 2023-11-01

Öppettider under Allahelgona

Öppettider fredag den 3 november Utleverans/lager: 07.00-16.00 Försäljning och kontor Stålhallar                              08.00-12.00 Plåt och Byggprodukter    07.00-12.00 Vi önskar alla våra kunder en fin helg och välkommen tillbaka på måndag.

Nyhet 2023-10-20

Lyckad Jobb Skara Kväll: Karriär & Nätverkande

Med glädje summerar vi om Årets Jobb Skara kväll 2023, som ägde rum i går, den 19/10. Det var ett betydande antal besökare som bidrog till kunskapsutbyte och nätverkande. Evenemanget lockade en mångfaldig publik, inklusive gymnasieungdomar, familjer och andra erfarna besökare intresserade av olika aspekter av arbetslivet. Diskussionerna kretsade kring ämnen som försäljning, konstruktion, projektledning […]

Nyhet 2023-09-29

Jobb Skara-kvällen – 19 oktober

Upptäck spännande karriärmöjligheter på Jobb Skara-kvällen 2023 Markera den 19 oktober i din kalender! Vi är stolta att meddela att vi är en av de deltagande företagen i detta års Jobb Skara-kväll. Eventet pågår mellan klockan 15 och 20 och erbjuder en unik inblick i Skaras dynamiska tillverknings- och industriella landskap. Välkommen! Varför ska du […]

Nyhetsarkiv
{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...