Sök
Förfrågan

Tävla om två PREMIUM-biljetter till GHS 2023

 • Tävla om GHS biljetter | BORGA

Dags för en tävling på Facebook och Instagram!

Var med och tävla om två finfina PREMIUM-biljetter till Gothenburg Horse Show och entrébiljetter till Eurohorse mässan 2023, där vi finns på plats i vår monter B04:12.
Biljetterna gäller under förmiddagen lördagen den 25 februari, kl. 09.00

Tävlingsuppdrag:

Vem vill du ta med dig på hästtävlingar i Göteborg för att uppleva en dag utöver det vanliga?

Allt du behöver göra är att:

 • Gilla inlägget på Facebook Borga Ridsport eller på Instagram Borga Sverige.
 • Kommentera och tagga den du vill ta med dig och ge denna upplevelse till.
 • Dela inlägget.

Det exklusiva PREMIUM-paketet ger dig och en vän möjlighet att uppleva action och spänning från de bästa platserna i arenan och njuta av härliga måltider under Gothenburg Horse Show 2023.

Detta ingår i PREMIUM-biljetterna på Gothenburg Horse Show:

 • bästa sittplatserna på arenan
 • VIP-entré
 • välkomstdryck
 • lunch- och/eller middagsbuffé inkl. alkoholfri dryck i Premium Lounge. Menyn i Premium Lounge är signerad stjärnkocken Håkan Thörnström.
 • garderob
 • guidad back stage tour (samma pass din biljett gäller)
 • inträde till EuroHorse-mässan (öppet mellan kl. 08.30-21.30)

Värde: 3.500 kr (inkl. moms)

Läs om hästupplevelser under GHS lördag förmiddag.

När man närvar på GHS evenemang godkänner besökaren kan bli filmad live eller fotograferad. Detta material kan sedan komma att användas av Gothenburg Horse Show eller Longines FEI World Cup™ och Borga  för egna ändamål.

Tävlingstid

Välkommen delta på vår facebooksida facebook.com/borgaridsport eller vår instagramsida instagram.com/borgasverige/ mellan den 07 november – 17 december.
En Jury från Borga kommer att välja ut en lycklig vinnare. Vinnaren kontaktas via facebook och presenteras den 18 december på facebook, instagram och på vår hemsida.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan inte bytas in mot pengar.
Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, stödd, administrerad av eller knuten till Facebook.

Gothenburg Horse Show 2019

Nyhet 2022-12-02

Lägg din beställning i god tid och få din order innan jul

Se våra jultider på Borga och i Skara under helgerna. OBS! Viktiga datum i december vid order av plåt och komponenter. För leverans innan den 23 december, måste order läggas senast den 14 december. Vid hämtning innan den 23 december måste order läggas senast den 16 december. ÖPPETTIDER Kontor och försäljning Sverige: 23/12  –  Plåt och […]

Nyhet 2022-11-25

Borga fortsätter att stötta unga entreprenörer i partnerskap med Ung Företagsamhet

Framtidens entreprenörer finns bland dagens unga och det behövs många nya företagare och företagsamma medarbetare för att säkra Skaraborgs och Sveriges tillväxt. “-För oss är det självklart att fortsätta att stötta en ny generation med driftiga entreprenörer i vår region då vi är ett entreprenörsdrivet företag med rötterna i den Skaraborgska myllan. Kanske kan vi […]

Nyhet 2022-11-21

Stort grattis till er som vann Padeltider!

Under v. 46 hade Padel Arena Skara sin öppningsvecka där man kunde tävla om två stycken speltimmar. Nu har vi har lottat fram 10 st vinnare som får två stycken padeltimmar – (60 min. eller 90 min.) Stort grattis till: Molly Larm Maruska Leinonen-Nyqvist Anton Strandroth-Frid Marie Wiik Martin Reivall Conny Prytz Oscar Ternström Karin […]

Nyhet 2022-11-08

Vinn speltider under invigningveckan av den nya Padel Arenan i Skara

För att vara med och tävla ska du fylla i dina kontaktuppgifter via länken nedan och sedan har du chansen att vinna 2 padeltimmar! KLICKA FÖR ATT VARA MED OCH TÄVLA! Vi kommer att utse 10 stycken vinnare. Tävlingen gäller t.om 2022-11-20. OBS! De ifyllda uppgifterna kommer endast att användas för att kunna nå vinnarna. […]

Nyhet 2022-11-01

Öppettider under Allahelgona

Öppettider på Borga fredag den 4 november Utleverans/lager Kl. 07.00-16.00 Försäljning och kontor Stålhallar                              Kl. 08.00-12.00 Plåt och Byggprodukter    Kl. 07.00-12.00 Vi önskar alla våra kunder en fin helg och välkommen tillbaka på måndag.

Nyhetsarkiv
{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...