Sök
Förfrågan

Tävlingen avslutdad – Tävla om två PREMIUM-biljetter till GHS 2023

  • Tävla om GHS biljetter | BORGA
  • Tävla om GHS biljetter | BORGA

Tävlingen avslutad! Grattis Jenny Olsson
Dags för en tävling på Facebook och Instagram!

Var med och tävla om två finfina PREMIUM-biljetter till Gothenburg Horse Show och entrébiljetter till Eurohorse mässan 2023, där vi finns på plats i vår monter B04:12.
Biljetterna gäller under förmiddagen lördagen den 25 februari, kl. 09.00

Tävlingsuppdrag:

Vem vill du ta med dig på hästtävlingar i Göteborg för att uppleva en dag utöver det vanliga?

Allt du behöver göra är att:

  • Gilla inlägget på Facebook Borga Ridsport eller på Instagram Borga Sverige.
  • Kommentera och tagga den du vill ta med dig och ge denna upplevelse till.
  • Dela inlägget.

Det exklusiva PREMIUM-paketet ger dig och en vän möjlighet att uppleva action och spänning från de bästa platserna i arenan och njuta av härliga måltider under Gothenburg Horse Show 2023.

Detta ingår i PREMIUM-biljetterna på Gothenburg Horse Show:

  • bästa sittplatserna på arenan
  • VIP-entré
  • välkomstdryck
  • lunch- och/eller middagsbuffé inkl. alkoholfri dryck i Premium Lounge. Menyn i Premium Lounge är signerad stjärnkocken Håkan Thörnström.
  • garderob
  • guidad back stage tour (samma pass din biljett gäller)
  • inträde till EuroHorse-mässan (öppet mellan kl. 08.30-21.30)

Värde: 3.500 kr (inkl. moms)

Läs om hästupplevelser under GHS lördag förmiddag.

När man närvar på GHS evenemang godkänner besökaren kan bli filmad live eller fotograferad. Detta material kan sedan komma att användas av Gothenburg Horse Show eller Longines FEI World Cup™ och Borga  för egna ändamål.

Tävlingstid

Välkommen delta på vår facebooksida facebook.com/borgaridsport eller vår instagramsida instagram.com/borgasverige/ mellan den 07 november – 18 december.
En Jury från Borga kommer att välja ut en lycklig vinnare. Vinnaren kontaktas via facebook och presenteras den 21 december på facebook, instagram och på vår hemsida.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan inte bytas in mot pengar.
Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, stödd, administrerad av eller knuten till Facebook.

Gothenburg Horse Show 2019

Nyhet 2024-06-13

Borga tar semester – se till att beställa din plåt i tid!

Snart är det semesterperioder och mellan den 15 juli till 5 augusti håller vi stängt (v29, 30 och 31). Övriga datum gäller våra ordinarie öppettider. Viktiga datum för att hinna få din plåt i tid innan semestern: Sista beställningsdag av plåt för egen hämtning i Skara innan semestern är 5 juli! Sista beställningsdag av plåt […]

Nyhet 2024-06-12

Öppettider midsommar

Kontor och försäljning Sverige: OBS! För att hinna få leverans av din plåt innan midsommar så är sista beställningsdag 10 juni! 20/6 – Dag före röd dag har vår försäljning för plåt och komponent öppet 07.30-12.00. Hallförsäljning 08.00-12.00 och Kontoret stänger 12.00. 21/6 – Midsommarafton håller hela Borga stängt Varuutlämning i Skara: OBS! För att […]

Nyhet 2024-05-07

Nytt lättviktskoncept för gång- och cykelbroar

Borga, i samarbete med forsknings- och industripartners, har utvecklat ett nytt koncept för att bygga gång- och cykelbroar (GC-broar) som kombinerar hållbarhet med kostnadseffektivitet. Projektet, som fått stöd från Vinnova inom Strategiska Innovationsprogrammet ”Lighter”, introducerar en metod för att konstruera GC-broar med användning av rostfritt stål. Genom att utnyttja trapetsprofilerade brobalkar kombinerat med lasersvetsad brodäck […]

Nyhet 2024-04-18

Strategiskt partnerskap för att främja hållbarhet inom byggsektorn

Vi har ett spännande nytt samarbete med företaget Jord, en svensk leverantör av fasta biobränslen och koldioxidkrediter där man avlägsnar CO₂ från luften med snabbväxande C4-gräs och skapar förnybara produkter. Detta strategiska samarbete är en viktig milstolpe i båda företagens åtagande att främja hållbara metoder och minska koldioxidutsläppen inom byggbranschen. Vi har förvärvat 36000 ton […]

Nyhet 2024-03-08

Snart dags för årets viktigaste byggmöte – Träffa Borga på Nordbygg!

Nu är det bara drygt en månad kvar. Vi ses väl där! Nordbygg i Stockholm, 23/4 – 26/4, är Nordens största mötesplats för bygg och fastighetsbranschen. Gratis inträde! På Nordbygg diskuteras grundfundamenten för bygg- och fastighetsbranschens framtid. Här möts arkitekter, byggherrar, fastighetsförvaltare, installatörer, hantverkare och projektledare från Europas alla hörn för att knyta kontakter, ta […]

Nyhetsarkiv
{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...

Avvikande öppettider under semesterperioden

Vecka 29, 30 och 31 (15 juli – 5 augusti) håller vår komponent- och hallförsäljning, varuutlämning samt produktion semesterstängt.
Det innebär förändrade öppettider och det finns en deadline för att hinna få din plåt i tid. Läs mer under kontakta oss.