Sök
Förfrågan

Borga lanserar ett nytt koncept för Padelhallar

  • BORGA | Padel hall A
  • BORGA | Padel hall B

Sporten padel har blivit omåttligt populär i Sverige, både ur ett sportsligt perspektiv men också som en affärsmöjlighet.

Självklart kan Borga erbjuda en lösning för den som vill investera och bygga en optimal hallbyggnad. Vi har utformat en hall med utgångspunkt i vårt eget byggsystem och erbjuder en ekonomisk byggnad av högsta kvalitet.

Borgas padelhall lever upp till alla funktionella krav men tar också sikte på framtida användningsområden. Vår hall kan konverteras till en lager- eller industrihall utan bekymmer där mellanväggar är enkelt att eftermontera. Vi rekommenderar att betongplattan dimensioneras för att klara lasterna från framtida verksamheter, från början.

En hall för framtiden

Vi har redan sålt några hallar runt om i Sverige och håller just nu på att färdigställa en padelhall kombinerat med kontor och lager i Eskilstuna.

– En bra padelhall har optimerade utrymmen och en inomhusmiljö som lockar spelare att återvända! menar Borgas Säljchef för hallar – Tor Fjaestad.

Padelhallskoncept

På vår hemsida finns det en sida under Sporthallar som handlar om Padelhall där man kan läsa mer om vår bygglösning.

Till sidan Padelhall

Nyhet 2024-04-23

Borga är på Nordbygg – vi svarar på din förfrågan så fort vi kan!

Under 23-26 april är säljgänget för plåt & byggtillbehör utställare på Nordbygg i Stockholm. Det innebär att vi har något längre svarstid på telefon, men vi via telefon eller e-post så fort vi har möjlighet! Välkommen!  

Nyhet 2024-04-23

Borga är utställare på Västsveriges mest centrala lantbruksmässa!

Nu är det knappt en månad kvar. Vi ses väl där! Den 15 – 16 maj hålls mässan ”Lantbruket i centrum”, mitt i centrala Lidköping. Det saknades en större mötesplats för lantbruket i västra Sverige och aldrig tidigare har en liknande mässa arrangerats mitt inne i hjärtat av Lidköping. Här lyfts leverantörer inom lantbruk fram […]

Nyhet 2024-04-18

Skyddad: Strategiskt partnerskap för att främja hållbarhet inom byggsektorn

Det finns inget utdrag eftersom detta är ett skyddat inlägg.

Nyhet 2024-04-17

Öppettider Valborg

Kontor och försäljning Sverige: 30/4  –  Dag före röd dag har vår försäljning för plåt och komponent öppet 07.30-12.00. Hallförsäljning 08.00-12.00 och Kontoret stänger 12.00. 1/5  –  Stängt Varuutlämning i Skara: 28/3  – Dag före röd dag har vår varuutlämning och produktion öppet 07.00 – 16.00 1/5  –  Stängt Välkomna tillbaka den 2 maj. Trevlig […]

Nyhet 2024-03-08

Snart dags för årets viktigaste byggmöte – Träffa Borga på Nordbygg!

Nu är det bara drygt en månad kvar. Vi ses väl där! Nordbygg i Stockholm, 23/4 – 26/4, är Nordens största mötesplats för bygg och fastighetsbranschen. Gratis inträde! På Nordbygg diskuteras grundfundamenten för bygg- och fastighetsbranschens framtid. Här möts arkitekter, byggherrar, fastighetsförvaltare, installatörer, hantverkare och projektledare från Europas alla hörn för att knyta kontakter, ta […]

Nyhetsarkiv
{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...