Sök
 • BORGA | Quick And Easy agro hall
 • BORGA | Quick And Easy Sverige
 • BORGA | Quick And EasyBORGA | Quick And Easy
 • BORGA | Quick And Easy riding arena
 • BORGA | Quick And Easy Sverige

Quick & Easy standardhallar med endast 6 veckor* till byggstart!

Quick & Easy är vårt erbjudande för dig som önskar en bra och enkel standardhall med snabb leverans till lågt pris, samt alla fördelar med att ha Borga som leverantör.

Quick & Easy är för dig som vill ha enkelhet utan att tumma på kvaliteten. Att köpa en Quick & Easy-hall innebär ett val mellan ett antal fasta mått och färdigpaketerade utrustningsval. Vi har använt vår långa erfarenhet av hallbyggnation och utformat Quick & Easy efter de mest förekommande önskemålen när det gäller enkla standardhallar mångsidig användning inom lantbruk, hästsport och industri.

Fasta val och tilläggslösningar innebär att vi kan strömlinjeforma vår produktion och erbjuda vårt lägsta pris med en leveranstid så kort som 6 veckor! *Om vår svetsproduktion är fullbelagd kan leveranstiden bli längre.

 • Genom att välja enkla, beprövade lösningar och minimera valmöjligheterna kan vi erbjuda en kvalitetshall med extra snabb leverans och till ett pris som är verkligt pressat!
 • Quick & Easy bygger på att vi kan använda våra resurser effektivt i alla steg. Det gynnar dig kostnads- och tidsmässigt, från köpbeslut till att hallen står färdig!
 • Montera tak och väggar själv för att spara ännu mer pengar. Du som vill ha snabbast möjliga byggnation väljer en komplett leverans med montage!

Tala med våra rådgivare

Vi är experter på hallbyggnation och kan ge dig goda råd och svar på det du funderar över om dina byggplaner, oavsett om det gäller teknik eller  byggprocessen. Vi fäster därför alltid stor vikt vid att förstå dina behov, krav och  din målbild. Och tänk på att ju tidigare våra rådgivare kommer in i din beslutsprocess, desto bättre och mer ekonomisk kommer din färdigställda byggnad att bli.

VÄLJ DIN KONTAKTPERSON HÄR!

 

RING VÅRA RÅDGIVARE

  Skicka offertförfrågan  !

Grundspecifikationer för Quick & Easy

Quick & Easy-hallen består av svetsade stålramar tillverkade i vår egen svetsfabrik och lackerade för korrosivitetsklass C2/Medium. Takåsar och väggreglar av förzinkad lättbalk. Erforderlig vindstabilisering (vindkryss). Takavvattning med hängrännor, stuprör och utkastare i svart eller vitt. Bleck och beslag av plåt enligt Borgas höga kvalitet och standardkulörer. Takplåt 0,6 mm Borga Super 40 med kondensskydd. Väggplåt 0,5 mm Borga BPE 18.

När du köper en Quick & Easy-hall ingår projektledning precis som för alla Borga-hallar. Vi levererar konstruktionsritningar, plan- och fasadritningar, grundplan samt en digital slutdokumentation.

Standard-dimensioner:
Längd (m): 22,5 / 28,7 / 35,0 / 41,2 / 47,5 / 53,7 / 60,0 / 66,2 / 72,5 / 78,7
Bredd (m): 12,0 15,0 18,0 22,0 24,0
Utv. höjd till takfot med plintsockel (m):
OBS! På betongplatta blir hallen 20 cm lägre.
4,5 5,0 4,5 / 5,0
Portstorlek (m): 4,5×3,5 4,8×4,0 4,8 x 4,0 (4,8 x 4,5 vid höjd 5,0)
Ramtyp: Brno

Skara

Takvinkel: 7° 15°
Avstånd mellan ramarna (m): 4,80 i ändfacken / 6,25 i mittfacken

Borgas unika plintgrund

En Quick & Easy-hall kan levereras med Borgas beprövade och smarta plintgrundlösning. Det du behöver göra är att ställa i ordning marken, mäta ut och gräva gropar enligt våra instruktioner samt ställa en montagehjälp till förfogande. Pågjutning kan behövas på de plintar där vindkryssen sitter.

Smarta tillval för dina behov

Vi har valt ut ett antal tillval som hjälper dig att utforma en hall som passar dina unika behov, samtidigt som du behåller alla fördelar med Quick & Easy-konceptet: snabbhet, enkelhet och ekonomi.

Ännu enklare att välja med färdiga paketlösningar!

För att göra det extra enkelt att välja har vi utformat ett antal färdiga Quick & Easy-hallar med fasta mått som passar särskilt bra för utvalda användningsområden. Perfekt för dig som vill ha en ändamålsenlig standardhall utan krusiduller!

 • Lagerhallar 12×22,5 eller 15×29
 • Maskinhallar 18×29 eller 18×41
 • Ridhus 22×41 eller 22×60

Läs mer om paketlösningarna genom att välja dem i formuläret nedan.

 

Skicka förfrågan idag för snabb offert!

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...