Sök
Förfrågan

Lansering av nytt miljövänligt färgsystem

  • Borga| new eco-friendly paint system

Borga lanserar ett miljövänligt färgsystem med bättre korrosionsmotstånd och utökad garanti

För alla som vill bygga en hållbar stålhall, finns det nu ännu fler skäl att välja Borga som leverantör.

Ytskikt med högt korrosionsmotstånd och lång livslängd!

I Borgas produkterbjudande målar vi våra stålramar med ett tåligt och miljövänligt färgsystem som är utvecklat i samarbete mellan Borga och Hempel®, en av de ledande färgleverantörerna till industrin. Produktfördelar med Borgas färgsystem:

  • Bättre beständighet
  • Miljövänligt
  • Förlängd garanti

Färgen är exceptionellt slitstarkt och har en mycket reptålig yta och det innebär ett mindre behov av bättringsmålning och därmed ett snabbare montage.

Darek Grzelinski, director at Borga | BORGA”Våra kunder efterfrågade en miljövänlig färg med längre skydd i korrosiva miljöer. Eftersom Borga har under lång tid använt produkter från Hempel® till våra stålramar, föll det sig naturligt att samarbeta för att utveckla en ny miljövänlig färg speciellt för Borga.”

Darek Grzelinski, direktör på Borgas produktionsanläggning i Polen.

Ytskiktet har en mycket hög finish och ger ett långvarigt skydd i medium- till högkorrosiva miljöer. Dess korrosivitetsmotstånd är väsentligt högre än beläggningar av epoxytyp och innebär att Borgas stålramar kommer med ett konkurrenskraftigt C3M-skydd som standard. Läs mer om korrosivitetsklasserna här.

Under exceptionellt frätande förhållanden uppnås högre korrosionsbeständighet med en eller två ytterligare beläggningar. Treskikts-lösningen resulterar i ett skydd mot C5M-miljö, vilket utgör en bättre prestanda än en zinkbeläggning!

Miljöaspekten gällande Borgas färgsystem på stålramarna uppstår i produktionen som frigör mycket mindre flyktiga organiska föreningar än traditionella polyuretanfärgsystem. Med andra ord kan en stålhall från Borga att hjälpa dig att nå ditt företags hållbarhetsmål.

Utökad produktgaranti

Förutom hållbarhets- och miljöaspekterna kommer våra kunder att erhålla en 5-års produktgaranti utan extra kostnad.

NYHETER FRÅN BORGA

Nyhet 2024-04-23

Borga är på Nordbygg – vi svarar på din förfrågan så fort vi kan!

Under 23-26 april är säljgänget för plåt & byggtillbehör utställare på Nordbygg i Stockholm. Det innebär att vi har något längre svarstid på telefon, men vi via telefon eller e-post så fort vi har möjlighet! Välkommen!  

Nyhet 2024-04-23

Borga är utställare på Västsveriges mest centrala lantbruksmässa!

Nu är det knappt en månad kvar. Vi ses väl där! Den 15 – 16 maj hålls mässan ”Lantbruket i centrum”, mitt i centrala Lidköping. Det saknades en större mötesplats för lantbruket i västra Sverige och aldrig tidigare har en liknande mässa arrangerats mitt inne i hjärtat av Lidköping. Här lyfts leverantörer inom lantbruk fram […]

Nyhet 2024-04-18

Skyddad: Strategiskt partnerskap för att främja hållbarhet inom byggsektorn

Det finns inget utdrag eftersom detta är ett skyddat inlägg.

Nyhet 2024-04-17

Öppettider Valborg

Kontor och försäljning Sverige: 30/4  –  Dag före röd dag har vår försäljning för plåt och komponent öppet 07.30-12.00. Hallförsäljning 08.00-12.00 och Kontoret stänger 12.00. 1/5  –  Stängt Varuutlämning i Skara: 28/3  – Dag före röd dag har vår varuutlämning och produktion öppet 07.00 – 16.00 1/5  –  Stängt Välkomna tillbaka den 2 maj. Trevlig […]

Nyhet 2024-03-08

Snart dags för årets viktigaste byggmöte – Träffa Borga på Nordbygg!

Nu är det bara drygt en månad kvar. Vi ses väl där! Nordbygg i Stockholm, 23/4 – 26/4, är Nordens största mötesplats för bygg och fastighetsbranschen. Gratis inträde! På Nordbygg diskuteras grundfundamenten för bygg- och fastighetsbranschens framtid. Här möts arkitekter, byggherrar, fastighetsförvaltare, installatörer, hantverkare och projektledare från Europas alla hörn för att knyta kontakter, ta […]

Nyhetsarkiv
  • Följ våra nya byggprojekt på Borga Sverige!

  • Begär en offert!

    Svara på några korta frågor så kontaktar vi dig så snart vi kan.

    Skicka hallförfrågan!

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...