Sök
Förfrågan

Borga bygger nytt lager på totalentreprenad i Åkersberga

  • BORGA | lagerhall Formlagret Åkersberga
  • BORGA | Jesper Gröndahl entreprenadsäljare

Formlagret utökar sina lagringsutrymmen för utemöbler

Företaget Formlagret AB har sedan det startade 2001 ständigt utökat sin försäljning av säsongsmöbler från sin hemsida och säsongsbutik i Täby. Den stora efterfrågan på stilrena utemöbler har gjort att man nu tagit nästa steg och satsar på en utökning av sina lagerutrymmen. Under året kommer en lagerhall på nybyggnation att uppföras i Åkersberga med Borga som totalentreprenör.

Borga – en flexibel och lyhörd partner för framtagande av en passande lösning

– Vi ser en stadig ökning av webhandeln och ser med denna satsning en möjlighet att kunna lagerföra ett större sortiment för våra kunder, konstaterar Eva Nihleström på Formlagret.
Att bygga nytt är ett stort steg och där fick vi en mycket fin kontakt med Jesper Gröndahl på Borga som förstod våra behov och var både lyhörd och flexibel i processen att ta fram den bästa lösningen av lagerhall, avslutar Eva.

Borga uppför en isolerad lagerhall med reception/kontor och pentry i Österåkers kommun

Lokalen som ska byggas i Åkersberga har en byggnadsyta på ca. 1.600 m² och kommer att inneha en del med entresolplan där reception och kontor med pentry kommer att inrymmas på bottenplan. Vidare kommer två lastbryggor och tre takskjutportar att byggas för att underlätta hanteringen av gods.

-Vi är mycket glada över att få vara delaktiga i denna resa tillsammans med Formlagret och ser fram emot att leverera en lagerhall som Formlagret kommer att trivas och växa i, säger Jesper Gröndahl, entreprenadsäljare på Borga Plåt.

Beräknad inflyttning i lagerhallen är under hösten 2022.

Nyhet 2023-04-19

21 april = Stängt

Fredagen den 21 april håller hela Borga stängt. Detta då vi har en utvecklingsdag för samtlig personal. Vi ber er ha överseende med detta och hälsar alla åter på måndag den 24 april.

Nyhet 2023-02-24

Målmedveten Marknadsförare sökes

Vill du vara med och bygga ett branschledande varumärke och bidra till vår fortsatta spännande tillväxtresa? Hos oss på Borga drivs vi av förändring där alla medarbetare är viktiga hörnstenar i verksamheten. Vi söker nu dig som trivs i en dynamisk och internationell miljö och som älskar att skapa engagemang i sociala medier och andra […]

Nyhet 2023-01-23

Möt oss på Eurohorse

Det är bara en månad kvar. Vi ses väl? EuroHorse i Göteborg, 23/2 – 26/2, är norra Europas största mötesplats för alla hästälskare. Här upplever du fartfyllda uppvisningar i paddocken, shoppar allt inom häst- och ridsportutrustning och lär dig om rasföreningar, avel och svensk hästnäring. Mässan är i anslutning till Gothenburg Horse Show. Kom och […]

Nyhet 2022-12-23

Vi gratulerar vår vinnare av två biljetter till Gothenburg Horse Show

Vi gratulerar Jenny Olsson till två finfina PREMIUM-biljetter till Gothenburg Horse Show och entrébiljetter till Eurohorse mässan 2023, där vi finns på plats i vår monter B04:12. Biljetterna gäller under förmiddagen lördagen den 25 februari, kl. 09.00 Jenny Olssons kommentar: “Kidsen behöver en hästintresserad pappa då Daniel Olausson följer gärna med och tittar på hästar.” […]

Nyhet 2022-12-02

Lägg din beställning i god tid och få din order innan jul

Se våra jultider på Borga och i Skara under helgerna. OBS! Viktiga datum i december vid order av plåt och komponenter. För leverans innan den 23 december, måste order läggas senast den 14 december. Vid hämtning innan den 23 december måste order läggas senast den 16 december. ÖPPETTIDER Kontor och försäljning Sverige: 23/12  –  Plåt och […]

Nyhetsarkiv
  • Följ våra nya byggprojekt på Borga Sverige!

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...