Sök
Förfrågan

!Tävlingen avslutad! Tävla om biljetter till GHS 2022

  • BORGA | facebook tävling 2021-11
  • BORGA | facebook tävling 2021-11

Tävlingen avslutad!

Vi gratulerar Jenny Johansson och hennes dotter Eline som vann biljetter till GHS 2022 med sitt fina bidrag av ett papparkaksridhus!

Vinnare fb-tävling | BORGA

Dags för en julig tävling på Facebook!

Var med och tävla om två finfina premiumbiljetter till Gothenburg Horse Show och entrébiljetter till Eurohorse mässan 2022 .
Fredag den 25 februari, kl. 18.00 – sent

Tävlingsuppdrag:

För att vara med och tävla ska du bygga ditt egna pepparkaksridhus/stall och dela ett foto på det i kommentarsfältet på @borgaridsport.

Vi kommer att välja ut det pepparkaksridhus/stall som fått flest gilla-markeringar på vår facebook-sida. Så för att ge ditt bidrag en extra skjuts, se till att din bild får så många likes som möjligt!

Ditt pepparkaksridhus kan komma att få en speciell plats i vår monter B04:12 på EuroHorse, där också en påse med give aways väntar på dig.

Detta ingår i Premiumpaketet på GHS:

– bästa sittplatserna på arenan
– VIP-entré
– välkomstdryck
– lunch- och/eller middagsbuffé inkl. alkoholfri dryck i Premium Lounge
– garderob
– guidad back stage tour (obs. måste förbokas och begränsat antal platser. Dessa förbokas på plats av vinnaren själv.)
– access till GHS-live
– inträde till EuroHorse-mässan (öppet mellan kl. 08.30-21.30)

Värde: 3.300 kr (inkl. moms)

Hästupplevelser under GHS Fredagskvällen

När man närvar på GHS evenemang godkänner besökaren kan bli filmad live eller fotograferad. Detta material kan sedan komma att användas av Gothenburg Horse Show eller Longines FEI World Cup™ och Borga  för egna ändamål.

Tävlingstid

Välkommen att ladda upp ditt bidrag på vår facebooksida facebook.com/borgaridsport mellan den 26 november – 17 december.
Vinnaren kontaktas via facebook och presenteras den 18 december på facebook och på vår hemsida.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan inte bytas in mot pengar.
Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, stödd, administrerad av eller knuten till Facebook.
Nyhet 2023-07-05

Öppettider i sommar

Viktiga datum för dig i sommar Avdelning Byggtillbehör: Stängt 17 Juli till 28 Juli. Avdelning Stålhallar: Stängt 17 Juli till 28 Juli. Sista beställningsdag av plåt för leverans innan semestern är den 30 Juni.

Nyhet 2023-06-15

Öppettider, midsommarveckan

Dagarna innan midsommar har vi öppet som vanligt, med undantag för dagen innan självaste midsommarafton. Torsdagen den 22/6 stänger vi klockan 12:00. Midsommarafton har vi stängt. Våra öppettider under resten av sommaren 2023: VIKTIGA DATUM FÖR DIG I SOMMAR Avdelning Byggtillbehör: Stängt 17 Juli till 28 Juli. Avdelning Stålhallar: Stängt 17 Juli till 28 Juli. Sista beställningsdag […]

Nyhet 2023-02-24

Målmedveten Marknadsförare sökes

Vill du vara med och bygga ett branschledande varumärke och bidra till vår fortsatta spännande tillväxtresa? Hos oss på Borga drivs vi av förändring där alla medarbetare är viktiga hörnstenar i verksamheten. Vi söker nu dig som trivs i en dynamisk och internationell miljö och som älskar att skapa engagemang i sociala medier och andra […]

Nyhet 2023-01-23

Möt oss på Eurohorse

Det är bara en månad kvar. Vi ses väl? EuroHorse i Göteborg, 23/2 – 26/2, är norra Europas största mötesplats för alla hästälskare. Här upplever du fartfyllda uppvisningar i paddocken, shoppar allt inom häst- och ridsportutrustning och lär dig om rasföreningar, avel och svensk hästnäring. Mässan är i anslutning till Gothenburg Horse Show. Kom och […]

Nyhet 2022-12-23

Vi gratulerar vår vinnare av två biljetter till Gothenburg Horse Show

Vi gratulerar Jenny Olsson till två finfina PREMIUM-biljetter till Gothenburg Horse Show och entrébiljetter till Eurohorse mässan 2023, där vi finns på plats i vår monter B04:12. Biljetterna gäller under förmiddagen lördagen den 25 februari, kl. 09.00 Jenny Olssons kommentar: “Kidsen behöver en hästintresserad pappa då Daniel Olausson följer gärna med och tittar på hästar.” […]

Nyhetsarkiv
  • Följ vår populära ridsportkanal!

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...