Sök
Förfrågan

!Tävlingen avslutad! Tävla om biljetter till GHS 2022

  • BORGA | facebook tävling 2021-11
  • BORGA | facebook tävling 2021-11

Tävlingen avslutad!

Vi gratulerar Jenny Johansson och hennes dotter Eline som vann biljetter till GHS 2022 med sitt fina bidrag av ett papparkaksridhus!

Vinnare fb-tävling | BORGA

Dags för en julig tävling på Facebook!

Var med och tävla om två finfina premiumbiljetter till Gothenburg Horse Show och entrébiljetter till Eurohorse mässan 2022 .
Fredag den 25 februari, kl. 18.00 – sent

Tävlingsuppdrag:

För att vara med och tävla ska du bygga ditt egna pepparkaksridhus/stall och dela ett foto på det i kommentarsfältet på @borgaridsport.

Vi kommer att välja ut det pepparkaksridhus/stall som fått flest gilla-markeringar på vår facebook-sida. Så för att ge ditt bidrag en extra skjuts, se till att din bild får så många likes som möjligt!

Ditt pepparkaksridhus kan komma att få en speciell plats i vår monter B04:12 på EuroHorse, där också en påse med give aways väntar på dig.

Detta ingår i Premiumpaketet på GHS:

– bästa sittplatserna på arenan
– VIP-entré
– välkomstdryck
– lunch- och/eller middagsbuffé inkl. alkoholfri dryck i Premium Lounge
– garderob
– guidad back stage tour (obs. måste förbokas och begränsat antal platser. Dessa förbokas på plats av vinnaren själv.)
– access till GHS-live
– inträde till EuroHorse-mässan (öppet mellan kl. 08.30-21.30)

Värde: 3.300 kr (inkl. moms)

Hästupplevelser under GHS Fredagskvällen

När man närvar på GHS evenemang godkänner besökaren kan bli filmad live eller fotograferad. Detta material kan sedan komma att användas av Gothenburg Horse Show eller Longines FEI World Cup™ och Borga  för egna ändamål.

Tävlingstid

Välkommen att ladda upp ditt bidrag på vår facebooksida facebook.com/borgaridsport mellan den 26 november – 17 december.
Vinnaren kontaktas via facebook och presenteras den 18 december på facebook och på vår hemsida.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan inte bytas in mot pengar.
Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, stödd, administrerad av eller knuten till Facebook.
Nyhet 2022-06-28

Välkommen till årets stora hästfest i Falsterbo

Mellan den 9-17 juli finns vi på plats på Falsterbo Horse Show i vår paviljong vid hopparenan. Välkommen in till oss för att få inspiration, tips och idéer. Våra rutinerade och erfarna hallsäljare finns där för er under veckan. Kom förbi och få något svalkande att dricka och titta på tävlingarna från vår läktare. För […]

Nyhet 2022-06-28

Öppettider under sommaren

Nu närmar vi oss sommar och ledighet. Under vecka 29-30 stänger vi för semester För att kunna leverera alla beställningar på plåt och byggprodukter innan semesterstängning, så gäller följande: Sista orderdag innan stängningen fred. 1/7 – Order som innefattar profilerad plåt. Under v. 28-32– Inga specialbeslag tillverkas under dessa veckor. Kontakta våra säljare/rådgivare på Plåt […]

Nyhet 2022-06-21

Välkomna att träffa oss på Borgeby Fältdagar

Äntligen är det mässa i Borgeby 29-30 juni! Årets största och viktigaste lantbruksmässa i södra Sverige går snart av stapeln. Mässan riktar sig mot den professionella lantbrukaren och Borga finns på plats för att ge tips, inspiration och råd om både plåt, byggprodukter och lantbruksbyggnader. Vill du komma men saknar entrébiljett? Kontakta någon av våra […]

Nyhet 2022-06-21

Öppettider under midsommarveckan

Öppettider under midsommarveckan. Kontor och försäljning: Torsdag den 23 juni –  Öppet kl. 08.00-12.00 Fredag den 24 juni – Midsommarafton – Stängt Produktion och varuutlämning i Skara: Torsdag den 23 juni –  Öppet kl. 08.00-16.00 Fredag den 24 juni – Midsommarafton – Stängt Vi önskar en fin midsommar helg. Välkomna på måndag igen.

Nyhet 2022-06-13

Vår kundundersökning visar på hög kundnöjdhet I vårt arbete att ständigt förbättras och möta våra kunders behov genomförde vi nyligen en kundundersökning där fick BORGA den höga ratingen 81,2 (av 100) på NKI; Nöjd Kund-Index! Undersökningen genomfördes av företaget Novus där över 300 kunder intervjuades via telefon som även kompletterades med en kvalitativ efterstudie för […]

Nyhetsarkiv
  • Följ vår populära ridsportkanal!

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...