Sök
Förfrågan

!Tävlingen avslutad! Tävla om biljetter till GHS 2022

  • BORGA | facebook tävling 2021-11
  • BORGA | facebook tävling 2021-11

Tävlingen avslutad!

Vi gratulerar Jenny Johansson och hennes dotter Eline som vann biljetter till GHS 2022 med sitt fina bidrag av ett papparkaksridhus!

Vinnare fb-tävling | BORGA

Dags för en julig tävling på Facebook!

Var med och tävla om två finfina premiumbiljetter till Gothenburg Horse Show och entrébiljetter till Eurohorse mässan 2022 .
Fredag den 25 februari, kl. 18.00 – sent

Tävlingsuppdrag:

För att vara med och tävla ska du bygga ditt egna pepparkaksridhus/stall och dela ett foto på det i kommentarsfältet på @borgaridsport.

Vi kommer att välja ut det pepparkaksridhus/stall som fått flest gilla-markeringar på vår facebook-sida. Så för att ge ditt bidrag en extra skjuts, se till att din bild får så många likes som möjligt!

Ditt pepparkaksridhus kan komma att få en speciell plats i vår monter B04:12 på EuroHorse, där också en påse med give aways väntar på dig.

Detta ingår i Premiumpaketet på GHS:

– bästa sittplatserna på arenan
– VIP-entré
– välkomstdryck
– lunch- och/eller middagsbuffé inkl. alkoholfri dryck i Premium Lounge
– garderob
– guidad back stage tour (obs. måste förbokas och begränsat antal platser. Dessa förbokas på plats av vinnaren själv.)
– access till GHS-live
– inträde till EuroHorse-mässan (öppet mellan kl. 08.30-21.30)

Värde: 3.300 kr (inkl. moms)

Hästupplevelser under GHS Fredagskvällen

När man närvar på GHS evenemang godkänner besökaren kan bli filmad live eller fotograferad. Detta material kan sedan komma att användas av Gothenburg Horse Show eller Longines FEI World Cup™ och Borga  för egna ändamål.

Tävlingstid

Välkommen att ladda upp ditt bidrag på vår facebooksida facebook.com/borgaridsport mellan den 26 november – 17 december.
Vinnaren kontaktas via facebook och presenteras den 18 december på facebook och på vår hemsida.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan inte bytas in mot pengar.
Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, stödd, administrerad av eller knuten till Facebook.
Nyhet 2022-11-25

Borga fortsätter att stötta unga entreprenörer i partnerskap med Ung Företagsamhet

Framtidens entreprenörer finns bland dagens unga och det behövs många nya företagare och företagsamma medarbetare för att säkra Skaraborgs och Sveriges tillväxt. “-För oss är det självklart att fortsätta att stötta en ny generation med driftiga entreprenörer i vår region då vi är ett entreprenörsdrivet företag med rötterna i den Skaraborgska myllan. Kanske kan vi […]

Nyhet 2022-11-21

Stort grattis till er som vann Padeltider!

Under v. 46 hade Padel Arena Skara sin öppningsvecka där man kunde tävla om två stycken speltimmar. Nu har vi har lottat fram 10 st vinnare som får två stycken padeltimmar – (60 min. eller 90 min.) Stort grattis till: Molly Larm Maruska Leinonen-Nyqvist Anton Strandroth-Frid Marie Wiik Martin Reivall Conny Prytz Oscar Ternström Karin […]

Nyhet 2022-11-08

Vinn speltider under invigningveckan av den nya Padel Arenan i Skara

För att vara med och tävla ska du fylla i dina kontaktuppgifter via länken nedan och sedan har du chansen att vinna 2 padeltimmar! KLICKA FÖR ATT VARA MED OCH TÄVLA! Vi kommer att utse 10 stycken vinnare. Tävlingen gäller t.om 2022-11-20. OBS! De ifyllda uppgifterna kommer endast att användas för att kunna nå vinnarna. […]

Nyhet 2022-11-06

Tävla om två PREMIUM-biljetter till GHS 2023

Dags för en tävling på Facebook och Instagram! Var med och tävla om två finfina PREMIUM-biljetter till Gothenburg Horse Show och entrébiljetter till Eurohorse mässan 2023, där vi finns på plats i vår monter B04:12. Biljetterna gäller under förmiddagen lördagen den 25 februari, kl. 09.00 Tävlingsuppdrag: Vem vill du ta med dig på hästtävlingar i […]

Nyhet 2022-11-01

Öppettider under Allahelgona

Öppettider på Borga fredag den 4 november Utleverans/lager Kl. 07.00-16.00 Försäljning och kontor Stålhallar                              Kl. 08.00-12.00 Plåt och Byggprodukter    Kl. 07.00-12.00 Vi önskar alla våra kunder en fin helg och välkommen tillbaka på måndag.

Nyhetsarkiv
  • Följ vår populära ridsportkanal!

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...