BORGA
Sök
  • Ilginiai

Lättbalk av förzinkat stål för reglar i tak och väggar

Det är lätt och beständigt att använda Borgas lättbalk av förzinkat stål som sekundärt bärverk vid byggnation av tak- och väggkonstruktioner.

Lättbalken tillverkas i vår egen, certifierade produktionsanläggning och finns som standardiserad Z- och C-profil, eller som specialprofil tillverkad efter dina önskemål. Förstansade hål kan fås som tillval och ger möjlighet till en exakt och snabb montering. Att köpa lättbalk från Borga innebär:

  • En prisvärd och beständig lösning
  • Måttanpassade längder
  • Enkel montering med möjlighet till förstansade hål

Materialet består av kallvalsat stål i klassen SUB 350 ASTM A 446 (grade D) SS142122-10. Sträckgräns: 350 MPa. Brottgräns: 420 MPa. Zinkklass: G90 enligt ASTM A 525-71 motsvarande ett lager på 25 μm.

 

Z-profilen - BorgaLättbalk med Z-profil

Z-profilen kan användas både som takås och väggregel. Profilen är särskilt utvecklad för montering med överlapp, i dubbla sektioner. Vid belastningsfall där endast en av flänsarna stadgas, används nästan uteslutande Z-profil.

C-profilen - BorgaLättbalk med C-profil

C-profilen används vanligtvis som väggregel eller när överlapp inte krävs. Profilen fungerar också bra som avslut mot fönster och portar mm.

borga_building_components_lightbeams_specialLättbalk med specialprofil

Anpassade specialprofiler tillverkas på förfrågan och enligt kunds specifikation, exempelvis S-profil.

Ingen sida hittad för "{{query}}", försök med annat sökord
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...