BORGA
Sök

Hallar med ytskikt av plåt är både vackra och hållbara

På Borga anser vi att hallbyggnader med tak och fasader av plåt är både vackra och funktionella. Inte så konstigt kanske, med tanke på att vi valsat egna plåtprofiler i mer är 45 år.

En levande fasad är viktigt för helhetsintrycket av varje byggnad, och ett vackert plåttak pryder sin plats som kronan på verket. På Borga har vi utvecklat ett byggsystem för både isolerade som oisolerade hallar där våra plåtprofiler skapar ett harmoniskt uttryck på både in- och utsidan av byggnaden. Plåt som ytskikt i en traditionell väggkonstruktion är helt enkelt ett beprövat byggsystem som aldrig går ur tiden.

Proffs på plåt symbol | BORGA

När du väljer ytskikt av plåt har du ett utbud av profiler att välja mellan. Allt från olika traditionella profiler som ska efterlikna en traditionell brädfodring, till det moderna och estetiska alternativet med liggande sinusprofil. Dessutom får du ett stort utbud av olika kulörer att välja ifrån, så att du kan profilera din byggnad så den går i linje med din verksamhet. Med ett tidlöst kulörval får du en hall som står sig både kvalitativt som estetiskt i många år.

Alltid plåt av högsta kvalitet

Vi på Borga sätter stort värde i kvalitet och funktion. Vår långa erfarenhet gör att vi har kunnat ta fram plåtprofiler som har en optimal balans mellan form, bärförmåga och täckbredd. Det betyder att din byggnads totalekonomi såväl som utseende är viktiga drivkrafter för oss. Vi hjälper gärna till med valet av plåtprofil och kulör, så att du får en byggnad som är både ekonomisk, estetisk och funktionell.

chevron-right chevron-left

 

LÄS MER OM BORGAS plåtprofiler

Ingen sida hittad för "{{query}}", försök med annat sökord
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...