BORGA
Sök

Vi utför totalentreprenader för offentlig sektor

Vi projekterar nyckelfärdiga byggnader till den offentliga sektorn sedan många år. Det kan handla om idrottshallar, verkstäder och återvinningscentraler åt kommuner, eller industriella byggnationer till statliga myndigheter.

Gemensamt för de offentliga byggnationerna är att våra uppdragsgivare har höga krav när det gäller vår ekonomiska och yrkesmässiga kapacitet. Genom vår stabila ägare och våra väl utvecklade kvalitetssystem har vi blivit en partner som passar den offentliga sektorn på många sätt. Inte minst då vår specialitet är att leverera helhetslösningar med hög kvalitet. Det möjliggörs bland annat av att vi har egna resurser för konstruktion och projekteringsledning. Dessutom har vi stor erfarenhet av att arbeta med projekt med pressad budget hos beställaren.

Sammantaget har vi ett erbjudande som är som gjort för statliga och kommunala byggprojekt, och en lång erfarenhet av att lämna in offentliga anbud som möter alla beställarens krav.

Tala med våra rådgivare

Vi är experter och kan ge dig goda råd, information och svar på det du funderar över kring din byggnation. Desto tidigare våra rådgivare kommer in i din beslutsprocess, desto bättre blir din färdigställda byggnad.

VÄLJ DIN KONTAKTPERSON HÄR!

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...