BORGA

Sök

  • Totalentreprenader | BORGA

Nyckelfärdiga byggnader med trygga totalentreprenader

Den tryggaste vägen till en nyckelfärdig byggnad är att låta oss ta hand om allt i en totalentreprenad. Vi levererar en komplett hall och kan ta ansvar för alla delar från behovsanalys till verksamhetsstart. Du fokuserar på ditt och vi drar i alla trådar.

Som byggherre måste du hålla reda på en mängd regler och ta ett stort ansvar för säkerhet och arbetsmiljö i ditt byggprojekt. Men så behöver det inte vara. Vi kan avlasta dig och erbjuda en bekvämare väg fram till färdig byggnad. Borga ser till att din stålhall blir komplett och hjälper dig genom hela byggprocessen. Dessutom tar vi ansvar för en mängd installationer och koordinerar alla underleverantörer så att både tidsplaner och kvalitet upprätthålls.

Med oss får du en engagerad helhetsleverantör som:

  • Tar hand om hela byggprocessen från behovsanalys till verksamhetsstart
  • Har interna resurser för projektering, konstruktion, produktion och projektledning
  • Hjälper till med regler, krav och myndighetskontakter
  • Koordinerar alla underentreprenörer

Bygglant – Borgas specialist inom totalentreprenader

Borga är den enda hallbyggaren med egen produktion som också erbjuder totalentreprenader. Vi gör det genom vårt dotterbolag Bygglant som är ett renodlat kompetensföretag inom totalentreprenad och projektering. Förutom tillgång till Borgas produkter och systemlösningar är Bygglant fria att anlita de underleverantörer och entreprenörer som behövs för att du ska få precis den lösning du önskar.

Vi är med dig genom hela byggprocessen

Behovsanalys Inköp Projektering Produktion Överlämning Verksamhetsstart

Bygglant har kunskap om allt som rör totalentreprenader och avlastar dig så att du lugnt kan fortsätta fokusera på att sköta din verksamhet medan bygget pågår. Vår ambition är att arbeta nära dig som kund, för att förstå dina behov och hitta den bästa lösningen för just ditt byggprojekt. Vi har egna projektörer som gör alla ritningar och konstruktionsberäkningar, vilket är unikt för oss. Borgas och Bygglants samlade styrkor ger dig som byggherre en oslagbar kombination av kunskap, kvalitet och trygghet.

Läs mer på Bygglants hemsida

{{group.title}} ({{group.result.total}})
{{match.attrs.post_title}}
No pages found for "{{query}}", please try again using another search term.
Please wait, searching for "{{query}}" ...