BORGA

Search

  • Flexibelt byggsystem för kvalitetshallar | BORGA
  • Flexibelt byggsystem för kvalitetshallar | BORGA

Vårt innovativa byggsystem är stommen i vårt kvalitetslöfte!

Vi lämnar inget åt slumpen när det gäller vårt byggsystem för prefabricerade stålhallar. Det är något man kan förlita sig på i alla typer av byggprojekt. Det är rationellt, flexibelt och modernt i varje enskild del. 

Vårt kompletta byggsystem gör att vi kan ta ett långtgående ansvar för kvaliteten i våra byggnationer, till skillnad från de flesta hallbyggare. Det är därför vi kan ge hela 10 års garanti på plåten på våra stålhallar. Med vårt system förenklas hela byggprocessen samtidigt som det ger oss stora möjligheter att skräddarsy varje byggnad.

Systemet består främst av våra egna byggelement och lösningar. Tillverkningen och utvecklingen bygger på både innovationskraft och rationellt tänkande. Vi ställer lika höga krav på de delar som vi tillverkar själva, som de vi köper in. Det ger oss en kvalitetssäkrad och effektiv produktionskedja från skruv till stomme.

Borgas flexibla byggsystem gör det möjligt att skräddarsy varje stålhall in i minsta detalj. I andra ändan av spektrumet kan systemet användas med standarddelar och färdiga mått. För oss kvittar det om du vill ha en isolerad, unik industrihall eller ett litet, oisolerat garage. Borgas kvalitetssystem möjliggör byggnation av stålhallar för alla tänkbara behov.

Monteras av proffs på plåt

Våra stålhallar levereras i kompletta, monteringsfärdiga byggsatser. Ingen svetsning eller skärning behöver göras på byggarbetsplatsen. Dessutom är alla ramar och balkar förstansade med hål, vilket garanterar att hallen monteras snabbt, säkert och som våra ingenjörer tänkt sig.

Våra duktiga och erfarna montörer ser till att byggsatsen förvandlas till en byggnad att vara stolt över. Deras kompetens och noggrannhet gör att du kan vara säker på att få ett hantverksmässigt slutresultat. För när det kommer till kritan är det faktiskt inte alla byggare som är proffs på plåtarbete!

Frida Nilsson

Frida Nilsson

Försäljning, stålhallar

  • Vill du bli kontaktad?

    Svara på några få och korta frågor. Du blir sedan kontaktad utav oss så snart vi kan.

    LÄMNA UPPGIFTER HÄR