BORGA

Sök

  • Bekymmersfri byggnation av stålhallar | BORGA

Bekymmersfri byggnation

Borga är enkelhet i ett nötskal. Hos oss är det enkelt att välja, köpa och bygga en stålhall. En byggnation med oss är smidig och slutresultatet blir precis som du har tänkt dig. Bekvämt, bekymmersfritt och beständigt på samma gång.

Borgas kunder förväntar sig alltid prisvärda och funktionella byggnader. Dessutom vill de ha en kunnig och engagerad partner som är enkel att samarbeta med. Allt det där är självklart för oss, så vi ser alltid till att överträffa våra kunders förväntningar. Med egen produktion, eget byggsystem och egna montageteam kan Borga erbjuda en unik helhet.

Förenkla och förädla
Sedan 1973 har Borga förändrat synen på hur man bygger moderna stålhallar. Allt bottnar i att vi vill förenkla byggprocessen och förädla vårt sätt att bygga, från produktion av din hall till det mänskliga mötet. I korthet betyder det att du får en stålhall som håller vad den lovar, gediget hantverkskunnande och någon som verkligen lyssnar på vad du har att säga. Enkelheten blir mest tydlig när vi avlastar våra kunder genom totalentreprenad.

Delarna gör helheten
Borgas helhetskoncept gör att du slipper dyra mellanhänder samtidigt som du får en lösningsorienterad partner som har full koll på alla delar, från råvara till slutbesiktigad byggnad. Vi finns till för dig som har stor erfarenhet av byggprojekt, men också för dig som aldrig har byggt något förut. Hur som helst är Borga din enda kontaktyta, oavsett hur din stålhall ska se ut och fungera. Bekvämt och helt utan bekymmer.